İrfan Küçükköy

İrfan Küçükköy

İsrail Azgınlığının Sebebi

gazze.jpg

İsrail azgınlığının gerçek sebebi zulümlerinin arkasında ABD'nin olmasıdır.

Arap ülkelerinin hemen hepsinde bulunan Askeri Üsleridir. Bu üsler sebebiyle ülkelere ABD'in saldırma endişesidir.

Bu ülkeler petrol ülkeleridir. Petrollerin önemli bir bölümü ABD şirketleri ortaklığının ortak işletmeleridir. ABD İsrail'i korumayı gerekçe gösterip petrollerini korumaktadır.

ABD'lilerin gözünde iki buçuk milyon Gazzeli, iki buçuk milyon koyundur. Bu zorluğu iki buçuk milyon balık çekiyor olsaydı, sebeplerini izale için ABD çoktan faaliyete geçerdi. Çünkü balıklardan yararlanma ihtimali vardı. Filistin’deki iki buçuk milyon insanın eziyet çekmesi ve kırk bin kişinin öldürülmesi ABD'lileri kılını kıpırdatmaz. ABD’liler, yakma yıkma fotoğraflarını yapma resimleri seyreder gibi bakarlar. Öldürülen çocuk resimlerini büyüyünce ABD ve İsrail düşmanı olacaklar. Düşmanlarımızı öldürme hakkımız var gibi görürler. Vicdanlarında acıma hissi doğmaz, kin duygusu pekişir.

Bu esnada bomba ile elli - yüz çocuk ölse, bunu hayvanların ölü hayvanlara baktığı gibi seyrederler. Acıma hissi doğmaz. Sadece seyrederler.

Bu esnada mesela İsrailli elinden yaralansa İsraillinin yaralanmasına üzülürler, hatta gözyaşı dökerler.

Bunun en yakın delili, bu gece okul saldırıdır. Çoğu çocuk yüz kişi öldürülüyor. Hiç bir ABD'linin kılı kıpırdıyor mu? Onlar bizim gibi insan değiller. Yaptıkları insana yakışmaz sanmayın. ABD'liye yakışır.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İrfan Küçükköy Arşivi