Sağlıkta Final Oynandı

Sağlıkta Final Oynandı
Adana'da kamuya bağlı çalışan sağlık personelleri  arasında ''Sağlıkta Şiddete'' dikkat çekmek amacıyla  gerçekleştirilen futbol...



Adana'da kamuya bağlı çalışan sağlık personelleri  arasında ''Sağlıkta Şiddete'' dikkat çekmek amacıyla  gerçekleştirilen futbol turnuvası sona erdi.

Adana Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreterliği ve Sağlık-Sen işbirliği ile gerçekleştirilen ve Adana ilindeki tüm devlet hastaneleri, Askeri Hastane, İl Sağlık Müdürlüğü, Halk Sağlığı, 112 Başhekimliğinin oluşturdukları takımlarlarla gerçekleştirilen futbol turnuvası yapılan final maçıyla son buldu.

 

Final karşılaşması Çukurova Dr.Aşkım Tüfekci Devlet Hastanesi ve Kozan Devlet Hastanesi arasında oynandı. 
Karşılaşmanın sonunda Dr.Aşkım Tüfekci Devlet Hastanesi rakibini 2-0 yenerek şampiyon oldu. 
Turnuvada 112 Türk Gücü ise, Aile Hekimliği takımını hükmen yenerek 3'üncü oldu. Turnuvada Kozan Devlet Hastanesi oyuncusu Gökhan Atıcı da attığı 7 golle gol kralı oldu. 

Ayrıca Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreterlik  takımı fair-play ödülüne layık görüldü. 

 

Turnuvanın sonunda dereceye giren takım ve oyuncularına Aile ve Sosyal Politikaları Müdür Vekili İdris Dal, İl Halk Sağlığı Müdür Yardımcısı Dr.Tanju Altınsu, 
Sağlık-Sen İl Başlanı Recep Kurum ve Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Prof. Dr. Osman Kürşat Arıkan tarafından kupa ve madalyalar verildi. 

 

Adana Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Prof. Dr. Osman Kürşat Arıkan yaptığı konuşmada ''düzenlediğimiz spor müsabakasıyla hem çalışanlarımız arasında ekip ve dayanışma ruhunu artırmayı amaçladık hem de, sağlıkta şiddete dikkat çekmek istedik. Burada her ne kadar ''Sağlıkta Şiddete Hayır ''diyerek farkındalık yaratmaya çalışsakta; amacımız ümidimiz, şiddetin sadece sağlıkta değil yaşamın her alanda son bulmasıdır'' dedi. 

Tüm kurumlara anlamlı bir amaç  için verdikleri destek ve takımlara gösterdikleri centilmence  davranışları için teşekkürlerini belirtti.

adanapost.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.