Performans ve Eğlence Ötesi: LEVEL UP Etkinliği M1 AVM'de Gerçekleştirildi

Performans ve Eğlence Ötesi: LEVEL UP Etkinliği M1 AVM'de Gerçekleştirildi
Level UP, Intel, Vatan Bilgisayar ve Republic of Gamers iş birliğiyle 30 Haziran Pazar günü düzenlenen renkli etkinlik oyun tutkunlarını M1 AVM'de bir araya getirdi.

M1 Adana Alışveriş Merkezi, Fortnite ve F1 oyunlarında yüksek performansı hedefleyen bir yarışma ile katılımcılara ve AVM ziyaretçilerine “Performans ve Eğlence Ötesi” heyecan dolu anlar yaşattı.

Etkinlik kapsamında, oyuncular Fortnite ve F1 oyunlarında yeteneklerini sergileyerek çeşitli ödüller kazanma fırsatı buldular. Cosplayerlar etkinlik boyunca ziyaretçilerle buluşarak unutulmaz anılar oluşturdular ve fotoğraf çekimleri gerçekleştirdiler.

Katılımcılar ayrıca SPIN GIF stüdyosunda eğlenceli anlar yaşayarak bu anları ölümsüzleştirdiler. SPIN GIF, katılımcıların etkinlik boyunca keyifli dakikalar geçirmelerini sağladı ve etkinliğe renk kattı.

Etkinliğe 1000 kişiden fazla katılım sağlanması, oyun severlerin ve teknoloji tutkunlarının bu tür etkinliklere olan ilgisini bir kez daha gözler önüne serdi.

M1 Adana Alışveriş Merkezi Müdürü Kağan Cangil: “M1 Adana AVM’de kurulduğumuz günden bu yana gençlerimizi eğitim, kültür, sosyal ve spor içerikli aktiviteler ve organizasyonlar yanında düzenlediğimiz eğlendirici aktiviteler ile her fırsatta buluşturuyoruz. Geçtiğimiz hafta sonu düzenlediğimiz “Level UP” etkinliği, oyun tutkunları için performansın ve eğlenceyi sunan bir etkinlik platformudur. Intel, Vatan Bilgisayar ve Republic of Gamers gibi güçlü markalarla iş birliği yaparak, teknoloji ve eğlenceyi Adanalı gençlerimizle buluşturduk.

Proje Yöneticisi Metin Özkan ile birlikte teknolojisi sevdalısı gençlerimizi M1 Adana AVM’de ağırlamaktan büyük mutluluk duyduk.” Dedi.

Kaynak:Adanapost

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.