Türkiye’de Bir İlk!!!

Türkiye’de Bir İlk!!!
 “Mutluluğun Sihri Evlilik Terapisi” Projesi Hayata Geçiyor… Adana’nın iki tanınmış ismi Aile ve Evlilik Terapisti Dr. Obengül Ejder ile...

 

“Mutluluğun Sihri Evlilik Terapisi” Projesi Hayata Geçiyor…

 

Adana’nın iki tanınmış ismi Aile ve Evlilik Terapisti Dr. Obengül Ejder ile Nil Süsleme Sahibesi Nilgün Ekmekçi ortak bir projede buluştu. “Mutluluğun Sihri Evlilik Terapisi” adını verdikleri ve Türkiye’de ilk olma özelliği taşıyan projenin amacı, çiftlere mutlu birlikteliğin ilk adımlarını atarken nelere dikkat etmeleri konusunda rehberlik etmek…

 

“Mutluluğun Sihri Evlilik Terapisi” projesinin lansmanı önceki akşam Nil Süsleme’nin 20. Yıl Kutlama gecesinde yapıldı. Seyhan Otel’de düzenlenen gece, Adana’nın tanınmış simalarını bir araya getirdi.

Gecenin açılışında konuşan Nilgün ve Sefa Ekmekçi, 20 yıllık şirketlerinin kuruluş aşamasını anlatıp, başarılarından söz ettiler. Nilgün Ekmekçi’nin mesleğiyle ilgili anıları geceye katılanlara keyifli anlar yaşattı.

 

“Problemler Oluşmadan Aile Terapistinden Destek Alınmalı.”

Daha sonra kürsüye gelen Aile ve Evlilik Terapisti Dr. Obengül, Türkiye’de Aile ve Evlilik Danışmanlığı kavramının hak ettiği yerde olması gerektiğini ifade ederek, “Danışmanlıklar sadece aile ilişkilerinde problem yaşayan ya da boşanma aşamasında olan çiftlerin başvuracağı bir kurum olarak algılanıyor. Oysa ki Aile ve Evlilik Danışmanlığı’nın asıl amacı, problemler oluşmadan, sağlıklı bir evliliğin temelini atmalarına yardımcı olmak. “Mutluluğun Sihri Evlilik Terapisi” adlı projemizin de çıkış noktası bu zaten.” diye konuştu.

 

20’şer Dakikalık Videolarla Bilgilendirme Yapılacak.

Dr. Ejder projenin içeriği hakkında şunları söyledi;

“Birçok başarılı organizasyonda imzası bulunan Nilgül Ekmekçi ve ben Aile ve Evlilik Terapisti Dr. Obengül Ejder olarak ‘Mutluluğun Sihri Evlilik Terapisi’projemizle evliliğe adım atmaya hazırlanan çiftlere ulaşmayı hedefliyoruz. Çünkü evlilik sadece aynı evde yaşamak değil, hayatı da, aileyi de paylaşmak. Bunun için de Nilgün hanımla birlikte kendi alanlarımızda hâkim olduğumuz konularda 20’şerdakikalık videolar hazırlıyoruz. Bu videoda ben evlilik öncesi, sonrası ve birlikteliklerle ilgili merak edilenleri anlatacağım. Aile ve Evlilik Terapistliği hakkında doğru bilinen yanlışlara dikkat çekeceğim. Nilgün Hanım ve katkıda bulunmak isteyen diğer yan kuruluşlar da kendi uzmanlık alanlarında evlenecek çiftlere çeşitli önerilerde bulunacak. Ve bu videoları da internet ortamında yayınlayacağız. Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum.”

 

Program kapsamında katılımcılara küçük hediyelere verildi.

adanapost.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.