Temsalı koşacak, hayaller gerçek olacak

Temsalı koşacak, hayaller gerçek olacak
 Temsalılar hayallere ortak olmak için koşacak Adana’da 3 Ocak’ta altıncısı düzenlenecek 5 Ocak Uluslararası Kurtuluş Yarı Maratonu ve Halk...

 

Temsalılar hayallere ortak olmak için koşacak

 

Adana’da 3 Ocak’ta altıncısı düzenlenecek 5 Ocak Uluslararası Kurtuluş Yarı Maratonu ve Halk Koşusu’nda koşmaya hazırlanan Temsalılar, “Hayal Ortakları” projesi kapsamında maratonda toplanacak bağışlarla hayallere ortak olmaya devam ediyor.

 

Temsa’nın 2014 yılında kendi çalışanlarının gönüllülük esasına göre desteklediği bir sosyal sorumluluk projesi olarak ortaya çıkardığı "Hayal Ortakları”, öncellik verdiği konulardan biri olan köy okullarına desteğini sürdürüyor. 

Adana’da 3 Ocak’ta altıncısı koşulacak 5 Ocak Uluslararası Kurtuluş Yarı Maratonu ve Halk Koşusu’nda “Hayal Ortakları” adına koşacak Temsa’nın yaklaşık 1000 çalışanı, toplanacak bağışlarla yardımlarına devam edecek. “Hayal Ortakları” adına koşmak isteyen herkes Temsa Hayal Ortakları Derneği’ne bağış yaparak km'lerini iyiliğe dönüştürebilecek. 

 

5 Ocak Uluslararası Kurtuluş Yarı Maratonu ve Halk Koşusu’nun “Ödül Sponsoru” olduklarını belirten İnsan Kaynakları Direktörü Erhan Özel, “Gönüllü Temsalıların destekleriyle faaliyetlerine devam eden ‘Hayal Ortakları’ projesi, geniş kitlelere ulaşmak amacıyla dernek haline dönüştü. Bir yıldır aktif olan Temsa Hayal Ortakları Derneği, okulların fiziki şartlarının iyileştirilmesi, kitap ve kırtasiye desteği, köy okulu çocuklarına alışveriş imkânı sağlanması, eğitime yardımcı donanım ve malzemelerin alınmasına varıncaya kadar birçok projeyi hayata geçirdi. Önceliğini  köy okulları olarak belirleyen derneğimiz bugüne kadar geliştirdiği projeler ile binlerce öğrenciye ulaştı. Şimdi de maraton koşusunu fırsat bilerek bu kapsamda bir sosyal sorumluluk projesine imza atmak istedik” dedi.

 

5 Ocak Uluslararası Kurtuluş Yarı Maratonu ve Halk Koşusu’nda km’leri iyiliğe dönüştürmek isteyen herkesin derneğe kayıt yaptırdıktan sonra “Hayal Ortakları” adına koşacağını ifade eden Özel, “Temsa ailesi olarak bu kapsamda ‘Hayal Ortakları’ adına toplanan bağışlarla yine ihtiyacı olan yerlere uzanacağız. Unutmayın vereceğiniz tüm bağışlar bir hayalin gerçekleşmesine ortak olacak. Spor yapmaktan keyif alan, koşularına anlam katmak isteyen herkes orada olacak. Haydi, koşarak neler yapabileceğimizi gösterelim. Tüm bağışçılarımızı Maraton "Start" alanındaki standımıza davet ediyoruz” şeklinde konuştu.

adanapost.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.