Sümer?in Anneler Günü Mesajı

Sümer?in Anneler Günü Mesajı
 Sümer??Cumhuriyetimize bağlı Annelerimizin Anneler gününü kutluyorum??CHP Adana İl Başkanı Orhan Sümer Anneler Günü dolayısıyla yayımladığı...

 

Sümer??Cumhuriyetimize bağlı Annelerimizin Anneler gününü kutluyorum??

CHP Adana İl Başkanı Orhan Sümer Anneler Günü dolayısıyla yayımladığı mesajında, annelerin çocuklarını karşılıksız sevgi ile yetiştirdiğini belirtti.

Annelerin çocuklarınıgeleceğe hazırladığını kaydeden Sümer, mesajında şu ifadeleri kullandı"Tüm güçlüklere katlanan annelerimiz, dünyanın en kutsal varlıklarıdır. Annelerimiz bir gün değil, her zaman hatırlanmalıdır. Çocuklarımızın çağdaşanlamda eğitimi, çağdaş yaşamın her alanında aktif görev almalarını sağlayacak oluşumlara destek vermemiz temel görevimiz olmalıdır. Çünkü kadınlarımız ve annelerimiz çağdaş dünyada ve ülkemizde sevginin, dostluğun ve barışın en güçlü güvencesidirler. Bugün de annelerimizin, kadınlarımızın taşıdıkları görev ve sorumluluklar en az Kurtuluş Savaşı yıllarındaki ölçüde önem arz etmektedir. Ülkemizin içinde bulunduğu şartlar ve üzerinde dolaştırılan karanlık bulutlara karşı şimdi mücadele zamanıdır. Bu duygu ve düşünceler ışında tüm Annelerimizin sabır ve sağduyularına inancımı yineleyerek, onların emek ve azmi neticesinde Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk?ün bizlere olan emanetine sahip çıkacaklarına olan inancım ile Cumhuriyet değerlerimize bağlı tüm Annelerimizin Annelerimizin Anneler gününü kutluyor esenlikler diliyorum.

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.