Bahir Yıldırım

Bahir Yıldırım

“Bölücü Unsurlara Yeni Görev Dağılımı Yapıldı”

MHP Adana İl Başkanı Kanlı: Etnik dil arayışı zehirli bir tuzaktır, bölücülüktür, ihanettir!

MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, yollara Türkçe dışında farklı dilde sözde “Uyarı” yazılarının yazılmasına tepki gösterdi.

“Yabancı istihbarat örgütlerinin; bölücülüğü, terörizmi geçim kaynağı haline getiren yapılara yine yeni görevler verdikleri anlaşılmaktadır. Türkiye’nin dışa dönük enerjisini ve dikkatini dağıtmak, yeni provokasyon alanları oluşturmak; etnik dillere yol açmak ve meşruiyet kazandırmak isteniyor.”

Bazı Baroların, FETÖ’cü ve PKK’lı sözde STK’ların, ihanet çalışmasını “Farklı dillerde kamusal hizmete erişim sağlanması” kılıfıyla savunduğunu belirten Başkan Yusuf Kanlı, “Oysa Türkiye’de kamu hizmetlerine erişimde ana dili nedeniyle hiçbir vatandaşımız için hiçbir engel yoktur. Kamusal alanlarda etnik dil talebine müsamaha gösterilmesi asla düşünülemez. Bu tür talepler, ‘Çok dilli, çok parçalı Türkiye hedefi’ne yönelik olarak kamu düzenini ve milli birliğimizi bozmayı amaçlayan zehirli bir tuzaktır, bölücülüktür, ihanettir.” dedi.

“Etnik dil talebi zehirli bir tuzaktır, bölücülüktür, ihanettir!”

“Milli ve dinî değerlerimiz en güçlü bağdır!”

- Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, “Tek devlet, tek millet, tek vatan, tek bayrak, tek resmî dil ve yüce dinimiz İslam; milli ve dinî değerlerimiz 86 milyon insanımızı birbirine kenetleyen en güçlü bağdır.” dedi.

“Bölücü Unsurlara Yeni Görev Dağılımı Yapıldı”

MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, Ortadoğu merkezli coğrafyada milli güvenliğimizi yakından ilgilendiren gelişmelere paralel olarak Türkiye’de de bölücü terör örgütü PKK’nın uzantısı unsurlara görev dağılımı yapıldığının anlaşıldığını belirtti.

Yollara Farklı Dilde Yazıların Yazılması

Başkan Kanlı, bu kapsamda Güneydoğu Anadolu Bölgesindeki terör örgütünün uzantısı olan ve CHP’nin her alanda ittifak ortaklığına devam ettiği HDP-DEM’li belediyelerin, bulundukları yerlerdeki yollarda Türkçe dışında farklı dilde sözde “Uyarı” yazılarını ısrarla yazmaya çalıştığını söyledi.

İhanet Çalışmalarının Amacı…

Başkan Yusuf Kanlı, “Yabancı istihbarat örgütlerinin; bölücülüğü, terörizmi geçim kaynağı haline getiren yapılara yine yeni görevler verdikleri anlaşılmaktadır. Bu son ihanet çalışması ile Türkiye’nin dışa dönük enerjisini ve dikkatini dağıtmak, yeni provokasyon alanları oluşturmak; etnik dillere yol açmak ve meşruiyet kazandırmak isteniyor.” uyarısında bulundu.

Bazı Barolar, Fetö’cü, Pkk’lı Stk’lar…

Bazı Baroların, FETÖ’cü ve PKK’lı sözde STK’ların, ihanet çalışmasını “Farklı dillerde kamusal hizmete erişim sağlanması” kılıfıyla savunduğunu belirten Yusuf Kanlı, “Oysa Türkiye’de kamu hizmetlerine erişimde ana dili nedeniyle hiçbir vatandaşımız için hiçbir engel yoktur. Kamusal alanlarda etnik dil talebine müsamaha gösterilmesi asla düşünülemez. Bu tür talepler, ‘Çok dilli, çok parçalı Türkiye hedefi’ne yönelik olarak kamu düzenini ve milli birliğimizi bozmayı amaçlayan zehirli bir tuzaktır, bölücülüktür, ihanettir.” ifadesini kullandı.

‘Türkiye Cumhuriyeti Devleti Bölünmez Bir Bütündür”

MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, ‘Anayasamızın değiştirilemez 3. Maddesinde de belirtildiği üzere Türkiye Devleti, ülkesi ve milletiyle bölünmez bir bütündür. Dili Türkçedir. Tek devlet, tek millet, tek vatan, tek bayrak, tek resmî dil ve yüce dinimiz İslam; milli ve manevi değerlerimiz 86 milyon insanımızı birbirine kenetleyen en güçlü bağdır. Bu bağı çözmeye, koparmaya kimsenin gücü yetmez, izin de verilemez!” dedi.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bahir Yıldırım Arşivi