Paraşüt, Avrupa'nın En İyileri Arasında Yer Alan Tek Türk Girişimi Oldu

Paraşüt, Avrupa'nın En İyileri Arasında Yer Alan Tek Türk Girişimi Oldu
Online ön muhasebe programı Paraşüt, İrlanda'nın en prestijli teknoloji yayınlarından biri olan Siliconrepublic.com tarafından her yıl hazırlanan “Avrupa’da İzlenmesi Gereken 20 Teknoloji Girişimi” listesine girmeyi başardı.

Avrupa’da Yapay Zeka (AI), Bulut Tabanlı Servisler (SaaS), girişimcilik gibi birçok alanda hizmet veren firmaların arasından en iyilerinin seçildiği listede Paraşüt, izlenmesi gereken 20 teknoloji girişimi arasına girerken, listede yer alan tek Türk firması olarak Türkiye'yi temsil etti.

Siliconrepublic.com tarafından hazırlanan listede, Londra, Dublin, Barcelona gibi çeşitli şehirlerde kurulmuş girişimler yer alıyor.

 

Paraşüt Kurucu Ortağı Sean Yu, konuyla ilgili olarak şu sözleri aktardı:

"Bilişim teknolojileri Avrupa’da ve dünyada, bulut tabanlı sistemler gibi farklı, yeni nesil alanlara dönüşürken, beraberinde girişim dünyasını da çok hızlı bir şekilde büyüttü. Bir Fintech girişimi olarak, dünyadaki ve Türkiye’deki ihtiyaçları yakından takip ediyor ve ürünümüzü devamlı geliştiriyoruz. Bu alanda yetişmiş, yetenekli, müşteriyi sürekli dinleyen çok başarılı bir ekibimiz var. Bu tür güzel haberler motivasyonumuzu oldukça arttırıyor ve bizleri daha da ileriye taşıyor. 2018 yılında birçok başka yeniliğe imza atmaya hazırlanıyoruz.”

 

 

Paraşüt Hakkında:

Paraşüt, küçük ve orta ölçekli işletme sahiplerinin finansal operasyonlarını daha verimli yönetebilmesini desteklemek hedefiyle 2013 yılından bu yana web tabanlı fatura ve finansal yönetim hizmeti vermektedir. İşletme sahipleri için finansal kontrol paneli niteliği taşıyan uygulamada fatura ve cari hesap yönetimi, kredi kartı ile online tahsilat gibi temel finansal hizmet ve bilgiler gerçek zamanlı ve kolay anlaşılır şekilde sunulmaktadır.

 

Paraşüt, 50M $ büyüklüğündeki girişim sermayesi fonu 'RevoCapital', finansal hizmetler alanında uzmanlaşmış, 435M $ büyüklüğündeki Silikon Vadisi merkezli girişim sermayesi fonu 'RibbitCapital', teknoloji şirketlerini destekleyen yatırım şirketi 'Diffusion Capital Partners' (DCP) ve dünyanın en aktif girişim hızlandırma ve tohum yatırım şirketi '500 Startups'ın yatırımları ile büyümektedir.

 

Daha fazla bilgiye Paraşüt’ün kurumsal web sitesi www.parasut.com üzerinden veya 0212 963 00 20’den iletişime geçerek ulaşabilirsiniz.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.