Özel Bilfen Okulları Şampiyon Oldu

Özel Bilfen Okulları Şampiyon Oldu
 Okullararası Yıldız Erkekler Basketbol İl Birinciliği Tamamlandı17 Okulun Katıldığı Turnuvada Özel Bilfen Okulları Şampiyon Oldu Adana’da...

 

Okullararası Yıldız Erkekler Basketbol İl Birinciliği Tamamlandı

17 Okulun Katıldığı Turnuvada Özel Bilfen Okulları Şampiyon Oldu

 

Adana’da Gençik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Milli Eğitim İl Müdürlüğü’nün ortaklaşa düzenlediği “Okullararası Yıldız Erkekler Basketbol İl Birinciliği” tamamlandı. Turnuvada Özel Bilfen Okulları şampiyon oldu.

Menderes Spor Salonu’nda 17 okulun katılımıyla gerçekleştirilen turnuvanın ödül töreni gerçekleştirildi.  Turnuvada tüm rakiplerini yenmeyi başaran Özel Bilfen Okulları şampiyon oldu. İkinciliği Özel Gündoğdu, üçüncülüğü Özel Başkent, dördüncülüğü ise Özel Burç okulları elde etti.

Dereceye giren okullara madalya, kupa ve katalım belgesini Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor Şube Müdürü Halit Yılmazel,  Çukurova İlçe Spor Müdürü Murat Adıgüzel, Gündoğdu Okulları Koordinatörü ve Okullar Basketbol Sponsoru Mahmut Reyhanioğlu ile Okul Sporları Tertip Komitesi Üyesi Tayyar Gider verdiler.

Dereceye giren takımlar sevinçlerini okul yöneticileri, antrenör ve aileleriyle kutladılar.

Okullararası erkeklerde şampiyon olan Özel  Bilfen Okulları, Türkiye Okullararası Grup Birinciliği’nde Adana’yı temsil etmeye hak kazandı.

adanapost.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.