Örneksin "Şehit Samet Saraç" Halk Eğitimi Merkezi

Örneksin "Şehit Samet Saraç" Halk Eğitimi Merkezi
  Şehit Samet Saraç Halk Eğitimi Merkezi yı sonu sergisi ve etkinlikleri muhteşem görüntülere sahne oldu. Örneksin "Şehit Samet Saraç"...

 

 

Şehit Samet Saraç Halk Eğitimi Merkezi yı sonu sergisi ve etkinlikleri muhteşem görüntülere sahne oldu.

 

Örneksin "Şehit Samet Saraç" Halk Eğitimi Merkezi

 

 

Yüreğir PTT Evleri Mahallesinde bulunan Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü yeni binanın açılış töreni ve yıl sonu sergisi muhteşem görüntülere sahne oldu.Şehit Samet Saraç  Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü görevine atandığı günden bu yana  başarılı  çalışmaları ile dikkatleri üzerine çeken  Hüseyin Bolkan ve ekibi durmak bilmiyor. 

 

Şehit Samet Saraç  Halk Eğitimi  Merkezi Müdürlüğüne bağlı  çalışmalarını sürdüren birbirinden başarılı kursiyerlerin ve usta öğreticilerin hazırlayıp sundukları yıl sonu sergisi ve töreni muhteşemdi.Açılış kurdelasını ise  Yüreğir Kaymakamı Turgut Subaşı’nın eşi Aylin Subaşı, Adana İl Milli Eğitim Müdürü Turan Akpınar, Şehit Samet Saraç  Halk Eğitimi  Merkezi Müdürü Hüseyin Bolkan, Yüreğir Halk Eğitm Merkezi Müdürü Ramazan Akkuş, Yüreğir Halk Eğitim Merkezi Müdür Yardımcıları Abdullah Karakuş, Cengiz Bilen, Kamil Taştepe, Ramazan Genç,Şuurlu Öğretmenler Derneği ( ÖĞDER) Adana Şubesi Başkanı Ekrem Ulu, Yüreğir Spor Kulübü Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Emre Yılmaz, Selahattin Eyyubi Mahallesi Muhtarı Kaya Doğan, Yüreğir Belediye Başkan Yardımcısı Halil Şimşek, Şehit Samet Saraç Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Hüseyin Bolkan, Yüreğir Hakkı Polat Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Habip Bilgin ve çok sayıda seçkin davetli birlikte kesti.  Sergisinde el emeği göz nuru eserler göz kamaştırırken ;  kursiyer öğrencilerin çalışmaları ise izleyicilerden tam not aldı.

 

BOLKAN  VE EKİBİ TAM NOT ALDI

Şehit Samet Saraç  Halk Eğitimi  Merkezi Müdürlüğüne bağlı  çalışmalarını sürdüren birbirinden başarılı kursiyerlerin ve usta öğreticilerin hazırlayıp sundukları yıl sonu sergisi ve töreninde kusursuz ev sahipliği yapan Şehit Samet Saraç  Halk Eğitimi  Merkezi Müdürü Hüseyin Bolkan ve Müdür Yardımcıları Murat Aksen, Kadri Karaca,Arıcılık branşıda çalışmalarda bulunan  usta Öğreticilerden Sadık Barışık başta olmak üzere Şehit Samet Saraç  Halk Eğitimi  Merkezi Müdürlüğüne bağlı usta öğretici ve kursiyerlerin örnek misafirperverliğinde sunulan gösterileri ise izleyiciler ilgiyle takip etti.

 

 YÜREĞİR SPOR KULÜBÜ KLASINI KONUŞTURDU

Başarıları ve Şampiyonlukları ile Adana ve Yüreğir'in ismini Türkiye'ye ezberleten , bir süre önce Uluslararası Boğaziçi Karate Turnuvası Ümit, Genç, 21 Yaş Altı ve Büyükler Karate Do Şampiyonasında Kata'da takım şampiyonluğu ve Türkiye Kulüplerarası Karate Takım Şampiyonasında  Kata'da ilk ikiye girme başarısını gösteren Yüreğir Spor Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Emre Yılmaz ve öğrencilerinin hazırlayıp sundukları Karate Do gösterilerini ise  çok sayıda davetli ve kursiyer sporcuları ayakta alkışladı.

 

 

“YAPTIKLARIMIZ YAPACAKLARIMIZIN TEMİNATIDIR”

Şehit Samet Saraç  Halk Eğitimi  Merkezi Müdürlüğünde bir süre ömnce düzenlenen kurslara katılarak başarılı olan ve işe yerleşen kursiyer öğrencilerin konuşması sonrası Şehit Samet Saraç  Halk Eğitimi  Merkezi Müdürü Hüseyin Bolkan açılış töreni konuşmasında  göreve geldileri günde bu yana yaptığı birbirinden başarılı çalışmaların önemine değindi. Birlik  ve dayanışma içerisinde Yüreğir’de Halk Eğitimini daha da yaygınlaştırmak için çalışmalarına devam edeceklerini ifade eden Hüseyin Bolkan, "Bizler görev ve sorumluluklarımızın farkındayız. Sizlerin destekleri ile daha cda başarılı çalışmaları yapmanıon heyecan ve coşkusunu birlikte paylaşacağız." diye konuştu.

 

 

“YÜREĞİR ; ADANA VE TÜTKİYE’NİN YILDIZI OLACAK”

Yüreğir Kaymakamı Turgut Subaşı ise Yüreğir’in her geçen gün gelişme kaydettiğini ifade ederek yakın gelecekte Yüreğir ilçesinin Adana ve Türkiye’nin parlayan yıldızı konumuna geleceğini öne sürdü. Yüreğir İlçesine yapılan yatırımlar ile Yüreğir’de ikamet eden tüm vatandaşların sosyo ekonomik kalkınma sağlayacağını söyleyen Turgut Subaşı, “ Bu gün burada  sizlerin el emeği göz nuru çalışmalarını gözlemekteyim. Yüreğir İlçemizde bulunan Halk Eğitim Merkezlerimizde bu yıl içerisinde binlerce insanımızın  yararlandığını, meslek sahibi olarak iş hayatına atılmaları mutluluk vericidir.  Gelecek süreçte daha çok vatandaşlarımızın çeşitli branşlarda açılan kurslarımızdan faydalanacağını ifade etmek istiyorum. Yüreğir İlçemizin yeni gelişme gösteren yatırımların yanı sıra  eğitim ve öğretimde, sporda da   daha çok adından söz ettireceği kanısındayım. Çalışmalarınızda emeği geçenleri bir kez daha kutluyorum.”dedi

SERGİYİ BİRLİKTE GEZEREK BEĞENİLERİNİ İFADE ETTİLER

Yapılan konuşmalar sonrasında Yüreğir Kaymakamı Turgut Subaşı Yüreğir Kaymakamı Turgut Subaşı eşi Aylin Subaşı, Adana İl Milli Eğitim Müdürü Turan Akpınar, Şehit Samet Saraç  Halk Eğitimi  Merkezi Müdürü Hüseyin Bolkan, Yüreğir Halk Eğitm Merkezi Müdürü Ramazan Akkuş,Şuurlu Öğretmenler Derneği ( ÖĞDER) Adana Şubesi Başkanı Ekrem Ulu, Yüreğir Spor Kulübü Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Emre Yılmaz, Selahattin Eyyubi Mahallesi Muhtarı Kaya Doğan, Yüreğir Belediye Başkan Yardımcısı Halil Şimşek, Şehit Samet Saraç Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Hüseyin Bolkan ve tüm konuklar sergiyi birlkte gezdiler. Açılış töreni yapılan ikramlar sonrasında sona erdi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.