Muay Thai Antrenörleri Yemekte Buluştu

Muay Thai Antrenörleri Yemekte Buluştu
 Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Ataşbak, İllerarası Muay Thai Turnuvası’na katılan illerin antrenörleriyle yemekte bir araya...

 

Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Ataşbak, İllerarası Muay Thai Turnuvası’na katılan illerin antrenörleriyle yemekte bir araya gelerek sohbet etti.

 

Ataşbak, Akkapı Mert Restoranda ,Muay Thai Federasyonu Adana  İl Temsilcisi Ramazan İncetaş, Milli Takım Antrenörü Hakan Şahade’nin birlikte organize ettiği yemekte yaptığı konuşmada, Adana’nın tesis yönünden zengin olduğunu, ayrıca tüm branşlarda milli takımlara sürekli sporcular gönderdiklerini söyledi.

 

Başta Muay Thai olmak üzere Adana’nın Uzak Doğu sporlarında pilot bölge olduğunu, özverili antrenörler sayesinde Dünya Şampiyonu sporculara sahip olduklarını belirterek, şöyle konuştu:

 

“Öncelikle dünya çapında sporcu yetiştiren değerli antrenörlerle bir arada olmaktan dolayı mutluyum. Evrensel dil olan sporda bu gibi yemeklerin dostluk, dayanışma, paylaşma adına büyük yararları bulunuyor. Kentimizde ve ülkemizde madalyalar kazanan sporcular, onları yetiştiren antrenörler ve çocuklarını spora yönlendiren destekleyen velilere teşekkür ederim.”

 

-ŞAHEDE: “KAFİLLERE ADANA KONUKSEVERLİĞİNİ GÖSTERDİK”-

 

Muay Thai, Milli Takım Antrenörü Hakan Şahade, yemekte antrenörler adına yaptığı konuşmada, İl Spor Müdürü Abdulkadir Ataşbak’ın göreve geldiği günden bu yana Muay Thai ve diğer Uzak Doğu sporlarına pozitif ayrımcılık yaptığını, tüm sorunların giderilmesinde ekibiyle birlikte duyarlı davrandığını belirterek teşekkür etti.

 

İllerarası Muah Thai Turnuvası’nın amacına ulaştığını, sporcuların deneyimlerinin arttığına dikkati çeken Şahade, bu gibi turnuvaların sayısını artıracaklarını belirterek, “İllerarası Muay Thai Turnuvası’na 9 ilden 250 kız ve erkek sporcu katıldı. Ekiplere Adana konukseverliğini gösterdik. Organizasyonda emeği geçenlere teşekkür ederim” diye konuştu.

 

-YEMEĞE KİMLER KATILDI?-

 

Bu arada, yemeğe Gençlik Hizmetler  ve Spor il Müdürlüğü Seyhan İlçe Müdürü Hamit Yıldırım,  Muay Thai  Federasyonu Akdeniz Koordinatörü Bilal Taşdurmazlı,Merkez Yürütme Kurulu Üyesi (MYK) Naim Yıldırım,Karate Milli Takım ve Bölge Antrenörü Metin Yavuz ve müsabakalar için kente gelen tüm antrenörler katıldı.

adanapost.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.