Milli Eğitim Bakanlığı Müsteşarı Kurt İlimizi Ziyaret Etti

Milli Eğitim Bakanlığı Müsteşarı Kurt İlimizi Ziyaret Etti
 Milli Eğitim Bakanlığı Müsteşar Yardımcımız Sayın Muhterem Kurt İlimizi Ziyaret EttiBir dizi ziyaret ve görüşme çerçevesinde ilimizde bulunan...

 

Milli Eğitim Bakanlığı Müsteşar Yardımcımız Sayın Muhterem Kurt İlimizi Ziyaret Etti

Bir dizi ziyaret ve görüşme çerçevesinde ilimizde bulunan Milli Eğitim Bakanlığı Müsteşar Yardımcımız Sayın Muhterem Kurt, İl Milli Eğitim Müdürümüz Turan Akpınar’ın eşliğinde Nezihe Yalvaç Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi toplantı salonunda Milli Eğitim Müdürlüğümüzün idarecileri ile bir araya gelerek değerlendirmelerde bulundu.

Milli Eğitim Bakanlığı Müsteşar Yardımcımız Sayın Kurt, İlimizin eğitim ve öğretim durumu hakkında İl Milli Eğitim Müdürümüz Turan Akpınar’dan bilgi aldı.

Düzenlenen bilgilendirme toplantısına, İl Milli Eğitim Müdürümüz Turan Akpınar, Maarif Müfettişleri Başkanı Ersan Yaşkeçeli, Merkez İlçe Milli Eğitim Müdürlerinin yansıra İl Milli Eğitim Müdür Yardımcıları ve Şube Müdürleri katıldı.

Oldukça verimli geçen toplantıda katılımcılar karşılıklı bilgi aktarımında bulundular. Milli Eğitim Bakanlığı Müsteşar Yardımcımız Sayın Kurt’un Başkanlığında devam eden toplantı değerlendirme ve teşekkür konuşması ile sonaerdi.

            Toplantı sonrasında Milli Eğitim Bakanlığı Müsteşar Yardımcımız Sayın Muhterem Kurt,il yöneticileri ile birlikte şehrimizin tarihi ve turistlik yerlerini ziyaret etti.

adanapost.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.