Milletvekili Gürkan?dan çifte kutlama mesajı

Milletvekili Gürkan?dan çifte kutlama mesajı
?Kandil ve Bayramlar özel günlerdir?AK Parti Adana Milletvekili Av. Fatoş Gürkan, Regaip Kandili ve 1 Mayıs işçi bayramı sebebiyle birer kutlama mesajı...

?Kandil ve Bayramlar özel günlerdir?

AK Parti Adana Milletvekili Av. Fatoş Gürkan, Regaip Kandili ve 1 Mayıs işçi bayramı sebebiyle birer kutlama mesajı yayınladı.

Milletvekili Fatoş Gürkan, Kandillerin insanların kalplerini birbirine yaklaştıran, komşuluk, akrabalık, kardeşlik ve dayanışma duygularını arttıran, ruh dünyalarının aydınlanmasına vesile olan çok özel geceler olduğunu söyledi. Regaip Kandili sebebiyle bir kutlama mesajı yayınlayan Milletvekili Gürkan; Mesajında Regaip?in üç ayların başlangıcı ve Ramazan-ı Şerif'in müjdecisi olduğunu hatırlatan Gürkan, şöyle devam etti.

?Bu ayların içinde bazı günler ise bu coşkunun heyecana ve manevi zevke dönüştüğü müstesna zaman dilimleridir. Ramazan ile taçlanan bu mevsim, İslam'ın barış ve esenlik mesajının mümin dimağlarda diri tutulmasını sağlamakta ve her türlü kötülüklerden arınmış kalpler, imanın birleştiriciliği ile toplumsal dönüşümü gerçekleştirerek hakka, hukuka ve ahlaka dayalı gerçek kardeşliği ve dayanışmayı hayata geçirmektedir.

Regaip Kandili, bitmek tükenmek bilmeyen arzu ve isteklerimizin, bizi esir alan aşırı tutkularımızın ve bütün bu arzular doğrultusunda ortaya koyduğumuz gayretlerimizin muhasebesini yapmamız için Rabbimizin her yıl bize lütfettiği mübarek bir gündür.

Millet olarak dinimizde kutsal sayılan Regaip Kandili ile çok müstesna günlere ulaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Manevi duyguların yoğunlaştığı mübarek üç ayların başlangıcı ve müjdeleyicisi olan Regaip Kandilinin, ülkemizde sevgi ve hoşgörü ortamının gelişmesine vesile olmasınıdilerim. Bu vesileyle tüm vatandaşlarımızın Regaip Kandilini en içten dileklerimle kutlar, insanlığa huzur, barış ve hayırlar getirmesini temenni ederim.?

 

GÜRKAN İŞÇİLERİ DE UNUTMADI

Bu arada Milletvekili Av. Fatoş Gürkan, Tüm emekçilerin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nü kutladı. Gürkan, 1 Mayısla ilgili yaptığı yazılıaçıklamada ise ?Bir ülkenin gelişmesinin en önemli unsurlarından biri olan üretim, emek ve alın teriyle oluşmaktadır.?dedi.

Gürkan, açıklamasında şunları kaydetti;

?Çalışmak, üretmek, ülke ekonomisine katkı sağlamak alın teri dökmek kutsal bir faaliyettir. 1 Mayıs, Emeğin, emektarın, alın terinin, dayanışma ve yardımlaşmanın günüdür.

En yüce değer olan emeğin, alın terinin, üreterek çalışma gücünün kutlandığı ve dayanışmanın sergilendiği bu günde, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nü en içten duygularımla kutluyor, ülkemizde ve dünyada anlamına uygun olarak dostluk ve dayanışma havası içerisinde kutlanmasınıdiliyorum"

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.