Metin Er Kiremithanespor’da

Metin Er Kiremithanespor’da
 1. Amatör Küme’nin yeni takımlarından Kiremithanespor dış transfer çalışmalarına büyük hızla devam ederken, stoper Metin Er’i de renklerine...

 

1. Amatör Küme’nin yeni takımlarından Kiremithanespor dış transfer çalışmalarına büyük hızla devam ederken, stoper Metin Er’i de renklerine bağladı.

Yeni sezona Süper Lig hedefiyle hazırlanan Kırmızı-Siyahlılar geçen sezon kiralık kadrolarında bulundurduğu Çukurova Demirspor’un başarılı stoper oyuncusu ile anlaşmaya vardı.

Geçen sezon elde ettikleri şampiyonlukta büyük katkısı olan ve  bir çok kulübün kadrosuna katmak istediği başarılı savunma oyuncusunun kendilerini tercih etmesinin mutluluk verici olduğunu belirten Kiremithane Spor Kulüp Başkanı Av. Veysel Susar, “metin gerek sahadaki bitmek tükenmek bilmeyen enerjisi ile gerekse saha dışındaki beyefendiliği ile amatör kümenin en önemli oyuncularındandır. Kendisini kadromuza dahil etmenin sevincini yaşıyoruz. Hedefimiz takımımızı layık olduğu Amatör Süper Lig’e taşımak. Takım olarak tek yumruk olduk. Hedefe yürüyeceğiz” diye konuştu.

ÖNEMLİ BİR KULÜBE GELDİM

 

Birçok kulüpten teklif almasına karşılık önümüzdeki sezon Kiremithane Spor’un başarısı için ter akıtacağını belirten Metin Er, “Her yönüyle önemli bir kulübe geldiğimi biliyorum. Kiremithane Spor amatör kümenin önemli takımlarından birisi. Başkanından tüm yönetim kuruluna kadar herkes kulübünün başarılı olabilmesi adına ne gerekiyorsa yapıyorlar.

Takımımızı hak ettiği yerlere en kısa zamanda taşımak için bende mücadelemi sonuna kadar vereceğim. Takım arkadaşlarımız ile birlikte takımımızı zirveye taşıyacağımızdan eminim” diye konuştu.

 

adanapost.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.