Kozan Belediyesi'nden kıyafet yardımı  

Kozan Belediyesi'nden kıyafet yardımı   
 ADANA (AA) - Kozan Belediyesi Hayır Çarşısı'ndan Kurban Bayramı öncesi ihtiyaç sahibi ailelere bin 800 parça kıyafet yardımı yapıldığı bildirildi. Belediye...

 

ADANA (AA) - Kozan Belediyesi Hayır Çarşısı'ndan Kurban Bayramı öncesi ihtiyaç sahibi ailelere bin 800 parça kıyafet yardımı yapıldığı bildirildi.

 

Belediye Başkanı Musa Öztürk, yaptığı yazılı açıklamada, Hayır Çarşısında yürütülen çalışmalarla ihtiyaç sahibi ailelere ellerinden gelen yardımı yaptıklarını, Kurban Bayramında da özellikle  çocukların bayram sevincine katkıda bulunmak istediklerini belirtti.

 

Öztürk, şunları kaydetti:

 

“Göreve geldiğimiz günden beri Hayır Çarşısı aracılığıyla tespit ettiğimiz ailelerimize imkanlar dahilinde kıyafet yardımı yapıyoruz. Kozanlı hayırsever vatandaşlarımızın da katkı sağladığı yardım faaliyetlerimiz bayramla sınırlı kalmayıp yıl boyunca devam ediyor. Ayrıca ülkelerindeki iç savaş nedeniyle ülkemize gelen Suriyeli ve Iraklı sığınmacı kardeşlerimize de imkanlarımız ölçüsünde gıda ve kıyafet ulaştırıyoruz. Kurban Bayramı öncesi de ihtiyaç sahibi ailelere şuana kadar yaklaşık bin 800 parça kıyafet yardımı yaptık. Çalışmalarda görev alan personelimize ve hayır çarşımıza yardımlarını esirgemeyen hayırsever vatandaşlarımıza teşekkür ederim.”

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.