Kiremithanespor’dan Ulu’ya ziyaret

Kiremithanespor’dan Ulu’ya ziyaret
 Kiremithanespor’dan İlçe Müdürü Ulu’ya ziyaretKiremithane Spor Kulübü yöneticileri Adana  Yüreğir Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü...

 

Kiremithanespor’dan İlçe Müdürü Ulu’ya ziyaret

Kiremithane Spor Kulübü yöneticileri Adana  Yüreğir Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Ekrem Ulu’yu ziyaret ederek yeni görevinde başarılar dilediler.

İlçe Müdürü Ekrem Ulu , Amatör Küme’nin önemli kulüplerinden Kiremithanespor Kulübü Başkanı Av. Veysel Susar, Asbaşkan Ebubekir Karagöz, Teknik Direktör Atilla Öncül ile Av. Müslüm Susar’ı makamında kabul ederek yeni sezon hazırlıkları hakkında bilgi edindi.

Geçen sezon şampiyon oldukları amatör kümede 3-5 yıllık yapılanmaya gittiklerini belirten Kiremithanespor Kulübü Başkanı Av. Veysel Susar, “yeni sezona mutlak şampiyonluk parolasıyla hazırlanıyoruz. Kendi tesislerimizde hedefimiz başarılı olabilmek. Yüreğir Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Ekrem Ulu’yu  yeni görevinde başarılar diliyoruz” dedi.

Ekrem Ulu kimdir?

1970 doğumlu olan Ekrem Ulu, Yüreğir Ömer Refika Halıcılar ilkokulunu bitirdikten sonra ortaokul ve lise eğitimini Adana da tamamladı. Ş. Urfa Harran Üniversitesinde lisans, Mersin Toros Üniversitesinde Yüksek lisansını tamamlamıştır. MEB’ de uzman öğretmenlik ve birçok kademede yöneticilik görevinde bulundu.

Çukurova ilçe milli Eğitim Müdürlüğünde şube müdürlüğü görevini yürütürken, Yüreğir Gençlik Hizmetleri ve Spor ilçe Müdürü olarak atandı.

 

adanapost.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.