Kiremithanespor’da Moraller Yerinde  

Kiremithanespor’da Moraller Yerinde   
 1.Amatör Küme B Grubu’nun  iddialı takımlarından Kiremithanespor kendi sahasında oynayacağı Feke Belediyespor karşılaşmasına 3 puan parolasıyla...

 

1.Amatör Küme B Grubu’nun  iddialı takımlarından Kiremithanespor kendi sahasında oynayacağı Feke Belediyespor karşılaşmasına 3 puan parolasıyla hazırlanıyor.

Ligde oynadıkları 3 maçta üç puan toplayan kırmızı-siyahlılar yeni teknik direktörleri Zafer Güner ile hedefe ulaşmak adına sıkı çalışmalarını sürdürüyorlar.

Bu sezon   “Teröre Lanet!..” sloganıyla kamuoyundan büyük destek gören Kiremithane Spor 1. Amatör Küme’nin beğeni toplayan takımları  arasında yer alıyor.


Geçen hafta zor bir deplasmandan galibiyetle ayrılarak şampiyonluk yarışına dahil olduklarını söyleyen Kiremithanespor As Başkanı Ebubekir Karagöz, “Kaliteli ve tecrübeli oyuculardan kurulu güçlü bir kadroya sahibiz. İlk 2 maçta sayısız gol fırsatına girip farklı galip gelmesi gereken takımımız şanssızlık sonucu bu maçları kaybetti. Pozantı’da baştan sona kadar üstün olduğumuz bir maçı kazanarak ilk galibiyetimizi alarak kendimize olan güvenimiz geldi. Henüz her şey bitmedi ve geride kalan tüm maçlarımızı kazanmaya çalışacağız. Kiremithanespor olarak büyük bir camiaya başarı borcumuz bulunuyor. Bu hafta oynayacağımız maça galibiyet hedefiyle hazırlanıyoruz”  diye konuştu.

KİREMİTHANESPOR KENDİ TESİSİNDE ÇALIŞIYOR

1979 yılında kurulan Adana’nın güzide kulüplerinden Kiremithane Spor Kulübü’nde görev almaktan büyük mutluluk duyduğunu ifade eden Karagöz konuşmalarını şöyle sürdürdü , “Başkanımız Av. Veysel Susar ve değerli yönetici arkadaşlarımız ile birlikte uyum içerisinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz.

Altyapıya önem vereceğimiz kulübümüz ile 3-5 yıllık bir yapılanmaya gitmeyi düşünüyoruz. Bizlere tahsis edilen bu mükemmel tesiste altyapı çalışmalarına hız vereceğiz. Kulübümüze ait bu son derece modern tesiste amacımız Türk futboluna hizmet etmektir. Bizlere destek verenleri mahcup etmemek adına daha çok çalışacağız. Her şey Kiremithane için.”

adanapost.com

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.