Karate Bölge Antrenörü İnce :

Karate Bölge Antrenörü İnce :
 “Özverili Çalışmalarımızın Karşılığını Madalya Alarak Gösterdik”Karate Milli Sporcu ve Bölge Antrenörü Elif İnce geçen ay içinde Mersin'in...

 

“Özverili Çalışmalarımızın Karşılığını Madalya Alarak Gösterdik”

Karate Milli Sporcu ve Bölge Antrenörü Elif İnce geçen ay içinde Mersin'in Tarsus ilçesinde gerçekleştirilen , ‘Minikler ve Yıldızlar Güney İlleri Dostluk Karate Şampiyonası’ da özverili çalışmalarının karşılığını madalya alarak gösterdiklerini söyledi.

İnce, Tarsus Spor Salonunda gerçekleştirilen müsabakalara İnci Karate Spor Kulübü olarak 8 sporcu ile katıldıklarını kata ve kumite dallarında 3 birincilik 2 ikincilik ve birde üçüncülük elde ettiklerini kaydetti .

Müsabakalara Adana'nın yanı sıra Adıyaman, Mersin, Gaziantep, Şanlıurfa ve Kahramanmaraş’tan 300 minik ve yıldız karatecinin katıldığı  vurgulayan İnce, "Karate sporu gençliğimizin ruhsal ve bedensel sağlığını koruyan, sporculara öz güveni aşılayan, öfke kontrolünü sağlayan ve onları kötü alışkanlıklardan uzaklaştırarak 7'den 70'e herkesin yapabileceği bir aile sporudur" dedi.

-ATAŞBAK’A TEŞEKKÜR-

İnce,  başarıda büyük payı olan Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Ataşbak, Karate Federasyonu Adana İl Temsilcisi Tahir Türkaslan’a, desteğini esirgemeyen i İş adamı Ali Uğur Akbaş'a teşekkür etti.

Adana Demirspor Kulübü eski yöneticisi ve  İş Adamı Ali Uğur Akbaş 'Minikler ve Yıldızlar Güney İlleri Dostluk Karate Şampiyonası'da başarılı olan sporcuları İnce Karate Spor Salonu’nu ziyaret ederek kutladı. Akbaş, Tarsus’da kürsüye çıkan Mahmut Kemal Korkmaz, Yakup Korkmaz, Neva Korkmaz ile Mahmut Şahbaz  madalyalarını takarak kutladı hedeflerinin büyük tutmaları önerdi.

 Karate'yi diğer sporlardan ayıran en büyük özelliğin, saygı ve disiplini olduğuna dikkati çeken Akbaş, sporun öğrencilerin sosyalleşmesinde ki önemine değinerek, ailelerin çocuklarını spora yönlendirmelerini istedi.

adanapost.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.