İl Spor Müdürü Ataşbak, Atlet Özer'i Kabul Etti

İl Spor Müdürü Ataşbak, Atlet Özer'i Kabul Etti
 Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Ataşbak, Uluslararası müsabakada birinci olan Kayhan Özer’in birinci olmasının kendisini...

 

Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Ataşbak, Uluslararası müsabakada birinci olan Kayhan Özer’in birinci olmasının kendisini gelecek için umutlandırdığını söyledi.

Ataşbak, Atletizm Federasyonunun faaliyet programında  yer alan ve geçen ay Erzurum'da yapılan “Uluslararası Sprint ve Bayrak Yarışı”nda 100 ve 200 metrede birinci  olan Kayhan Özer ile antrenörü Nuray Sev Özdemir’i makamında kabul ederek yarışma hakkında bilgi aldı.

Adana'da son yıllarda atletizmde yeni Türkiye rekorlarının kırıldığını, milli takımlara giden sporcu sayısında patlama yaşandığının altını çizen Ataşbak, şöyle devam etti:

“ Erzurum'da gerçekleştirilen yarışmalara Türkiye'nin yanı sıra ve Romanya’dan çok sayıda sporcunun katıldığı müsabakalarda, kentimizden bir sporcunun madalya kazanması bizleri gelecek için umutlandırdı.  Bu başarı ekip çalışmasının yararını kanıtlamıştır. Kayhan Özer’den daha önemli dereceler bekliyoruz. Başta sporcumuz olmak üzere, çocuklarını destekleyen ve spora yönlendiren aileleri ve antrenör Nuray Sev Özdemir  'e teşekkür ediyorum.”

 

adanapost.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.