Genç Muhafızlar Hafızlık Yarışması, Adana Kıvanç Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde yapıldı..

Genç Muhafızlar Hafızlık Yarışması, Adana Kıvanç Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde yapıldı..
Din Öğretimi Genel Müdürlüğü tarafından geleneksel olarak her yıl düzenlenen İmam Hatip Liseleri arası "Genç Muhafızlar Lise Hafızlık Yarışması" Adana İl Finaline bu yıl Adana Kıvanç Anadolu İmam Hatip Lisesi ev sahipliği yaptı.

hafizlar.jpg

Adana Kıvanç Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Salih Atilla:

“Rabbimizin kelamını dinleyerek kalplerimizi teskin ettiğimiz yarışma, okulumuz konferans salonunda icra edildi..

ihl.jpg

"Şüphesiz bu kitabı biz indirdik ve onu mutlaka koruyan da yine biziz." ayetinin delilleri olan genç Kur'an muhafızlarımız yarışmaya yoğun ilgi gösterdi. Kaybedeni olmayan bu güzel etkinliğimizde hafızlarımız hayırda kıyasıya yarıştılar.” dedi

adana-kivanc-anadolu-imam-hatip-lisesi-001.jpg

Final etkinliğine İl Müftüsü Sayın Hasan Çınar, İl Milli Eğitim Şube Müdürü Abdülhalık Demir ve Okul Müdürü Salih Atilla birer teşekkür konuşması yaptı.

adana-kivanc-anadolu-imam-hatip-lisesi-5.jpg

ÇÜ. Temel İslâm Bilimleri Bölüm Öğretim Üyesi Dr. Ali Temel’in Jüri başkanlığını yaptığı yarışmada Adana Kıvanç Anadolu İmam Hatip Lisesi'nden Hafız Mustafa El Hüseyin birinci, Mahmut Sami Ramazanoğlu İmam Hatip Lisesi'nden Hafız İbrahim el Hac Hamdu ikinci, Nizamülmülk Anadolu İmam Hatip Lisesi'nden Hafız Adil Kayır üçüncü oldu. Hafızlara hediyelerini İl Müftüsü Hasan Çınar, İl Milli Eğitim Şube Müdürü Abdülhalık Demir ve Adana Kıvanç Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Salih Atilla ve Kıvanç Ailesi tarafından finalde dereceye giren hafızlara hediye takdim ettiler.

adana-kivanc-anadolu-imam-hatip-lisesi-4.jpg

Okul Müdürü Salih Atilla:

“Tüm bu güzelliklere vesile olanlara, emeği geçenlere, katılım sağlayan misafirlerimize ve kıymetli jüri üyelerimize canı gönülden teşekkür ediyoruz.

Finalde birinci olarak bizleri onurlandıran 12/D sınıfımızdan Mustafa El Hüseyin öğrencimizi de ayrıca tebrik ediyor katılmaya hak kazandığı bölge yarışmasında da başarılar diliyoruz.” dedi.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.