Cumhuriyet Savcısı Özataş'a terfi plaketi

Cumhuriyet Savcısı Özataş'a terfi plaketi
  ADANA (AA) -  Adana Cumhuriyet Başsavcılığı Terör ve Teknik Organize Suçlar Soruşturma Bürosu Cumhuriyet Savcısı Hüseyin Özataş'a,...

 

 

ADANA (AA) -  Adana Cumhuriyet Başsavcılığı Terör ve Teknik Organize Suçlar Soruşturma Bürosu Cumhuriyet Savcısı Hüseyin Özataş'a, birinci sınıf hakim-savcı statüsüne yükselmesi dolayısıyla plaket verildi.

 

Adana Cumhuriyet Başsavcılığından yapılan açıklamaya göre, Özataş, Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu (HSYK) tarafından bilimsel çalışmaları ve meslekteki başarılarından dolayı birinci sınıf hakim-savcı statüsüne yükseldi.

 

Adana Cumhuriyet Başsavcısı Ali Yeldan, Başsavcılık toplantı salonundaki etkinlikte, Cumhuriyet Savcısı Özataş'ı başarısından dolayı tebrik etti.

 

Özataş'ın çalışmalarıyla örnek olduğunu belirten Yeldan, ''Savcımız mesleğini hakkıyla, onuruyla, şerefiyle temsil etmektedir. Mesleğimize güç katan, bizlere her açıdan güven veren, çalışmasıyla, kişiliğiyle örnek olan bir arkadaşımız. Kendisiyle çalışmaktan dolayı mutlu olduğumu belirterek, savcımıza başarılarının devamını diliyorum'' ifadelerini kullandı.

 

Cumhuriyet Savcısı Özataş da Adana Adliyesi'nde görev yaptığı için çok mutlu olduğunu, 1. sınıfa ayrılmasından dolayı onur ve gurur duyduğunu belirterek, kendisine bu plaketi layık gören HSYK'ya ve Cumhuriyet Başsavcılığı'na teşekkür etti.

 

Törende, Başsavcı Yeldan, Adli Yargı Adalet Komisyonu Başkan Vekili Adem Taşlı ile Adana Bölge Adliye Mahkemesi Cumhuriyet Başsavcısı Sabri Beytorun, HSYK Başkan Vekili Metin Yandırmaz'ın imzasını taşıyan plaketi Cumhuriyet Savcısı Özataş'a verdi.

 

Etkinliğe cumhuriyet başsavcı vekilleri ile Terör ve Teknik Organize Suçlar Bürosu'nda görev yapan Cumhuriyet savcıları katıldı.

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.