Çukurova GİAD’DAN Bir Kültür Hizmeti Daha 

Çukurova GİAD’DAN Bir Kültür Hizmeti Daha 
 Dernek, Sıfırbir Adını Verdiği Bir Dergi ÇıkardıBirçok ilke imza atan, Adana için çalışan, organizasyonları, etkinlikleri yankı uyandıran Çukurova...

 

Dernek, Sıfırbir Adını Verdiği Bir Dergi Çıkardı

Birçok ilke imza atan, Adana için çalışan, organizasyonları, etkinlikleri yankı uyandıran Çukurova Genç İşadamları Derneği (Çukurova GİAD), bu kez dergi çıkardı. Derneğin kültürel etkinlikleri kapsamında yayın hayatına başlanan ‘SıfırBir’ adlı dergi, dolu içeriğiyle dikkat çekti. 

  Üyesi işadamlarının yanı sıra, Adana için büyük projeleri hayata geçiren, Adana’nın en etkin sivil toplum örgütü olan Çukurova GİAD, bir kez daha kolları sıvadı. Yaptığı toplantılar, söylemleriyle Adana için ‘Dünya kenti’ vizyonunun dillerden düşmemesini, dünya kenti hedefinde projelerin konuşulmasının sağlanmasını sağlayan Çukurova GİAD, kültür hizmeti olarak Adana’ya SıfırBir Dergisi’ni kazandırdı. Farklı konularda, birbirinden güzel yazılar, röportajlarla dikkat çeken SıfırBir’in ilk sayısının kapağında Adana’nın bağrından yetişen, Türk Futbolu’nun ilerlemesinde büyük emeği bulunan, Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim yer aldı. İş dünyasının yanı sıra ekonomi, spor, moda, sanat, iş hukuku, seyahat, tasarım, tarım gibi birbirinden farklı onlarca konunun yer bulduğu Çukurova GİAD SıfırBir dergisi, 15 Mayıs, 15 Ekim ve 15 Aralık olmak üzere yılda 3 kez yayınlanacak. Dergide, derneğin etkinliklerine de yer verilecek, üyelerin bulunduğu sektörler, firmaların tanıtımları da yapılacak. SıfırBir dergisinin Genel Yayın Yönetmenliği’ni Hürriyet Haber Ajansı ve Doğan Haber Ajansı’nda çeyrek asır gazetecilik yapan Yüksel Eker, Yayın Koordinatörlüğünü ise Çukurova GİAD Yönetim Kurulu Üyesi, TOBB Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Ceyhun Baskın yürütecek. Derginin Yayın Kurulu’nda ise Aslı Teymen, Didem Görgün, Efsun Tekyeten, Gonca Saygılı, Kahraman Özer Canbulan, Özgür Çerçi, Selçuk Ramazanoğlu ve Tolga Gezerşen yer alıyor.

  Derginin Adana’ya hayırlı olmasını dileyen Çukurova GİAD Başkanı Ömer Faruk Sakarya, SıfırBir’in ilk sayısındaki yazısında da Adana’ya verdikleri önemi, duydukları aşkı dile getirdi. Dergide emeği geçenlere teşekkür eden Başkan Sakarya, Çukurova GİAD olarak sadece üyelerine karşı sorumlu olmadıklarını belirterek, şöyle dedi:

  “Biz, işadamlarının yanı sıra,  doğduğumuz, doyduğumuz, kazandığımız, çocuklarımızın geleceği olan Adana’ya daha fazla katkı koymak için daha fazla çalışacağız. Kentin en etkin derneği olmak tabi ki kolay değil. Liderlik sorumluluk demektir. Biz de bu sorumluluğun farkındayız. Hani bir söz vardır, (Nereye gideceğini bilmiyorsan, hangi yoldan gittiğinin bir önemi yok) diye. Çukurova GİAD, nereye gideceğini, hedefinin ne olduğunu çok iyi biliyor. Sevdası hep aynı; Adana. Hedefi hep aynı; Adana. Yolu hep aynı; Adana’ya hizmet yolu. İşte Çukurova GİAD, Adana sevdası ve memleketine hizmet aşkıyla, her bir üyesinin verdiği destekle, gençliğin heyecanıyla durmaksızın çalışacak. Kazanan hep Adana olacak.”

İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.