Canlı yayında “Kirvelik sözü”...

Canlı yayında “Kirvelik sözü”...
 Canlı yayında “Kirvelik sözü” ile Amatörce bu hafta izleyenleri ekranlara kilitlediAmatörce ‘İLK’leri başarıyorEkranların vazgeçilmez programları...

 

Canlı yayında “Kirvelik sözü” ile Amatörce bu hafta izleyenleri ekranlara kilitledi

Amatörce ‘İLK’leri başarıyor

Ekranların vazgeçilmez programları arasına giren Amatörce, bir ilke daha imza attı. Program öncesinde baba olduğu Amatörce tarafından müjdelenen Gençlik spor kulübü başkanı Ahmet Bozan’a bir sürpriz de Kuzey Adana kulübü Başkanı Eyüp İnanır’dan “KİVREN BEN OLAYIM” müjdesi oldu. Programcı Baysal’da Canlı yayında “Kirveliğiniz hayırlı ve uğurlu olsun” dedi.

Akdeniz Türk TV’de Usta Gazeteci Şehmus Baysal’ın her Salı saat 20.00’da hazırlayıp sunduğu Amatörce yine izlenme rekorlarını alt üst etti. Amatörlerin sorunlarına ASKF Başkanı Ali Gülleri’nin sessiz kalmasına anlam veremeyen sporseverler tepkilerini e maillerle dile getirirken, Gülleri’nin kriz geçirdiği ve hastaneye kaldırıldığı öğrenildi 

Canlı yayında kirvelik sözü

Amatörce, 21 yıllık deneyimiyle profesyonel işlerin altına imzasını atmaya devam ediyor.  Dr. Ahmet Bozan, canlı yayında yeni doğan çocuğu için Eyüp İnanır’a kirvelik sözü verdi. Akdeniz Türk ekranlarında sporun birleştirici unsurlarına dikkat çektiklerini ve gerçekleşen bu olayın, Amatörce’de bir ilk olduğunu kaydeden Şehmus Baysal, “Yıllardır her zaman sporun evrenselliğine ve kardeşliğine önem verdik. İşte bu davranışlarla Amatörce tam anlamıyla hedefine ulaşıyor. Amatörce, yıkıcı değil her zaman birleştirici bir program olmaya devam edecektir. Birileri spor kulüplerini paravan olarak kullanıp servetlerine servet katarken bazı başkanlarımız da her yıl ceplerinden para ödemelerini anlayamıyorum. Burada bir adaletsizlik var. Bu en kısa sürede giderilmeli. ASKF’nin çözemediği Ambulans sorununu Amatörce yakında çözüyor” diye konuştu .

Eyüp İnanır:En büyük hayalim  yeni Samican’ların yetişmesi

Kuzey Adanaspor Kulüp Başkanı Eyüp İnanır, sezona genç bir takımla başladıklarını ancak takımın kötü gittiğini belirterek, son haftalarda kendilerine geldiklerini vurguladı. Alt sıralardan kurtulmak adına puan ve puanlara ihtiyaçları olduğunu ifade eden İnanır, “Kuzey Adanaspor olarak her zaman kaliteli bir spor kulübü olmaya çalıştık. Türk futboluna, Adana futboluna elimizden geldiğince hizmet etme çabasını gösterdik ve göstermeye de devam edeceğiz. En büyük hayalim ise yeni Samican’ların yetişmesi. Bunun için de elimizden gelen her şeyi yapacağız. Kesinlikle ASKF Başkanlığı’na aday değilim” şeklinde konuştu.

 

Ahmet Bozan:Gençlikspor’u dünya tanıdı

Adana Gençlikspor Kulüp Başkanı Ahmet Bozan, Gençlik Spor Kulübü’nün Dünya ve Türkiye şampiyonalarında boy gösterdiğini ifade ederek 34 branşa hizmet ettiklerini ve bundan bir an olsun yorulmadıklarını söyledi. Adana Gençlik ve Spor Hizmetleri İl Müdürü Abdulkadir Ataşbak’a vermiş olduğu desteklerden dolayı teşekkür ettiğini belirten Bozan, “Önümüzdeki yıllarda Gençlik Spor kulübünü mahallelere indireceğiz. Her branşta söz sahibi olan bir takımız. Gençlikspor Kulübü futbol hariç hemen hemen tüm branşlarda faaliyet gösteren bir takım. Bulunduğumuz kulvarlarda söz sahibi olmaya gençliğe ve spora hizmet etmeye devam edeceğiz.” Şeklinde konuştu.

İZLENME REKORLARINI ALT ÜST OLDU

Konu ve konuklarıyla her hafta Adana gündeminde bomba etkisi yaratan Amatörce Programı’nın bu haftaki konukları Kuzey Adanaspor Kulüp Başkanı Eyüp İnanır ile Gençlikspor Kulüp Başkanı Ahmet Bozan oldu. Akdeniz Türk Tv ekranlarında usta gazeteci Şehmus Baysal’ın hazırlayıp sunduğu Toros Gazetesi Spor Müdürü Hüseyin Arat, Toros Gazetesi Amatör Spor Dalları Sorumlusu, Adana Tam Saha Genel yayın Yönetmeni Ömer Demir (CNN) ve Adana Tam Saha İmtiyaz Sahibi Akın Taş’ın yorumlarıyla renk kattığı proğram bu hafta da amatör spor takipçileri tarafından dakikası dakikasına izlendi.

adanapost.com

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.