BOTAŞ Spor Kulübü olarak bu hafta sonu…

BOTAŞ Spor Kulübü olarak bu hafta sonu…
 BOTAŞ Spor Kulübü olarak bu hafta sonu GS maçında İşitme Engelliler için farkındalık yaratmak  amacıyla gerçekleştirdiğimiz  sosyal...

 

BOTAŞ Spor Kulübü olarak bu hafta sonu GS maçında İşitme Engelliler için farkındalık yaratmak  amacıyla gerçekleştirdiğimiz  sosyal sorumluluk projesinde emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

 

32 yıllık mazimizde sadece sportif yarışmaların sonucuna odaklı olmadan, Türk sporuna ve gençliğine hizmet etmeyi prensip edinen kulübümüz  bu tür sosyal sorumluluk projelerine hız kesmeden devam edecektir.

 

Uzun yıllardır bir alt yapı kulübü hüvviyetinde  faaliyetlerini sürdüren kulübümüz geçen sezonla birlikte almış olduğumuz radikal kararlarla yeni bir döneme adım atmış bulunmaktadır. Kurumumuz bünyesinde yer alan gerek Ceyhan Botaş’daki spor kompleksimiz, gerekse de Ankara da yeniden yapılandırdığımız şubemizle, sadece Türkiye’nin değil, tüm Avrupa’nın ve belki de dünyanın en iyi alt yapı projelerini hayata geçirmek için çalışılmaktadır. Tesisleşme alanında da kulübümüz Adana ya yeni bir salon kazandırmak için çalışmalar yürütmektedir.

 

Kulübümüzü A takım seviyesinde Kadınlar Süper Liginde temsil eden takımımız, 32 yıllık mazisinde gün gelmiş tamamı alt yapısından yetişen oyuncularla Avrupada final oynayarak  Türkiye de bir ilki gerçekleştirmiş, gün gelmiş Türkiye de lig şampiyonlukları, Türkiye kupaları ve Cumhurbaşkanlığı kupaları kazanmıştır.

 

Ancak,  hiçbir sportif  üst düzey başarımız,  Türk milli takımlarına  ve Türk gençliğine kazandırdığımız sayısız genç çocuklarımızın başarısının üstünde değildir.

 

Bu sezon ve gelecek sezonlarda da ligde alacağımız sonuçlar ve sıralama ne olursa olsun, Türk sporuna ve gençliğine olan yatırımlarımız, Botaş Spor Kulübü yaşadıkça devam edecektir.

 

 BOTAŞ SPOR KULÜBÜ BAŞKANLIĞI

adanapost.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.