Başarının yolu Özel Küçüksaat Doruk Temel Lisesi’nden geçiyor

Başarının yolu Özel Küçüksaat Doruk Temel Lisesi’nden geçiyor
 Özel Küçüksaat Doruk Temel Lisesi ayrıcalığı Özel Küçüksaat Doruk Temel Lisesi Kurucusu Vedat Akın: Dershane ve etüt merkezine ihtiyaç...

 

Özel Küçüksaat Doruk Temel Lisesi ayrıcalığı

 

Özel Küçüksaat Doruk Temel Lisesi Kurucusu Vedat Akın:

 

Dershane ve etüt merkezine ihtiyaç kalmayacak

 

Özel Küçüksaat Doruk Temel Lisesi Kurucusu Vedat Akın, 40 yılı aşkın dershane deneyimlerini bundan böyle temel lise olarak öğrencilerine aktaracaklarını söyledi. Öğrencilerini ülkenin önde gelen üniversitelere yerleştirmeyi sürdüreceklerini ifade eden Vedat Akın, Özel Küçüksaat Doruk Temel Liselilerin ayrıcalıklı olacağını,  kesinlikle dershane ve etüt merkezine ihtiyaç duymayacaklarını vurguladı.

Dershanelerin temel liselere dönüşmesiyle eğitim öğretimde yeni bir dönemin başladığını kaydeden Özel Küçüksaat Doruk Temel Lisesi Kurucusu Vedat Akın, bundan böyle temel lise olarak  öğrencilerini eğitmeye devam edeceklerini ifade etti. Deneyimli eğitim kadrosuyla kolları sıvadıklarını belirten Kurucu Vedat Akın “Özel Küçüksaat Doruk Dershanesi olarak yıllardır öğrencilerimizi sınavlara hazırladık. 2015-2016 Eğitim Öğretim yılında Küçüksaat Doruk Temel Lisesi olarak yine öğrencilerimizi sınavlara hazırlamaya devam edeceğiz.  Milli Eğitim Bakanlığı onaylı öğrenci kayıtlarımızı almaya başladık. Ayrıca hafta sonları da mezun öğrencilerimize YGS-LYS sınavlarına hazırlık dersleri vermeye devam ediyoruz. Özel Küçüksaat Doruk Dershanesi olarak Adana’da yıllardır hizmet verdiğimiz öğrencilerimize deneyimli öğretmen kadromuz ve 40 yılı aşkın tecrübemizle, daha kaliteli eğitim ve çağın gereklerine uygun şartlarda hizmet vermeye devam edeceğiz. Yıllardır Özel Küçüksaat Doruk Dershanesi olarak öğrencilerimizi, Tıp, Mühendislik, Diş Hekimliği, Eczacılık, Hukuk gibi üstün başarı gerektiren bölümleri kazandırarak,  ODTÜ, Boğaziçi, Hacettepe, İstanbul Üniversitesi  gibi ülkemizin seçkin üniversitelerine yerleştirdik” dedi.

Küçüksaat Doruk Temel Lisesi olarak dersleri başlattıklarını kaydeden Vedat Akın, “Temel Lisemize gelen öğrencilerimiz, okul ve dershane parçalanmışlığından kurtulacak. Öğrencilerimiz sadece Temel Lisemize gelerek sınava hazırlanacaklar. Özel Küçüksaat Doruk Temel Lisesi’ne gelen öğrencilerimiz, eğitim kalitesi en yüksek devlet liselerinden daha iyi eğitim alma fırsatı yakalayacaklar. Öğrencilerimiz devlet desteği alarak neredeyse dershane fiyatına yakın bir ücretle en kaliteli eğitimi alarak, üniversite hayatına akranlarından önde başlayacaklar.  Kayıtlarımız büyük bir hızla devam etmektedir. Özel Küçüksaat Doruk Temel Lisesi ayrıcalığından yararlanmak isteyen öğrencilerimiz 0 322 351 62 62 ya da 0 554 873 81 82 nolu telefonları arayarak veya Özler Caddesi üzeri Küçüksaat civarında bulunan Özel Küçüksaat Doruk Temel Lisesi’ne gelerek hemen kayıtlarını yaptırıp devam eden derslere katılabilirler” diye konuştu.

 

adanapost.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.