Ataşbak: “Kentimizin Adını Duyuran Sporcuları Destekleyeceğiz”

Ataşbak: “Kentimizin Adını Duyuran Sporcuları Destekleyeceğiz”
 İl Spor Müdürü Ataşbak, Sivas’tan Altın Kemer Ve Madalyalarla Dönen Muay Thai Sporcularını Kabul EttiAtaşbak: “Kentimizin Adını Duyuran Sporcuları...

 

İl Spor Müdürü Ataşbak, Sivas’tan Altın Kemer Ve Madalyalarla Dönen Muay Thai Sporcularını Kabul Etti

Ataşbak: “Kentimizin Adını Duyuran Sporcuları Destekleyeceğiz”

 

Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Ataşbak, sporda kentin adanı duyuran sporcuları destekleyeceklerini söyledi.

Ataşbak, geçtiğimiz haftalarda  Sivas’ta gerçekleştirilen “Minik ve Yıldızlar Altın Kemer Muay Thai Türkiye Finalleri”nde altın kemer ve madalya kazanan sporcuları, Muay Thai İl Temsilcisi Ramazan İncetaş, Milli Takım Antrenörü Hakan Şahade ile Antrenör Yalçın Sizgen’i makamında kabul ederek yarışmalarla ilgili bilgi aldı.

Kendisinin de uzun yıllar Uzak Doğu sporlarıyla yakından ilgilendiğini, bu sporların ruhunda saygı bulunduğunu belirten Ataşbak, “Sivas’ta 12 il 230 güçlü sporcu arasından altın kemer ve madalya kazanan sporcuları, antrenör ve ailelerini kutluyorum. Kentimizin adını duyuran sporcuları destekleyeceğiz. Kentimizden uluslararası yarışlarda önemli dereceler elde eden Dünya Şampiyonu Hayri Doğan Hozanlı ve diğer sporcularımız bulunuyor. Hedefimiz bu gibi sporcuların sayısını artırmaktır. Sivas’tan madalya ile dönen minik, yıldız sporcuları kutluyorum” diye konuştu.

Ataşbak, madalya kazanan sporcularla eğitimleri ve müsabakalara hazırlanmaları konusunda sohbet etti.

-MUAY THAİ YAPAN SPORCU SAYISINDA PATLAMA YAŞANIYOR-

Muay Thai Federasyonu İl Temsilcisi Ramazan İncetaş, Adana’da son yıllarda Muay Thai yapan sporcu ve kulüp sayısında patlama yaşandığını, desteğin artması halinde daha önemli başarılar elde edeceklerini belirterek, kendilerine sıcak davranan, gelecekte önemli desteğini göreceklerine inandıkları İl Spor Müdürü Ataşbak’a teşekkür etti.

adanapost

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.