Artemis, UNICERA 2018’de yerli ve yabancı ziyaretçi akınına uğradı

Artemis, UNICERA 2018’de yerli ve yabancı ziyaretçi akınına uğradı
Banyo yıkanma alanlarının öncü markası Artemis, 27 Şubat – 3 Mart tarihleri arasında Yeşilköy CNR EXPO’da gerçekleştirilen seramik, banyo ve mutfak fuarı UNICERA 2018’de büyük ilgi gördü.

Artemis, lansman ürünleri tezgah üstü ve tezgahlı Solid Surface lavabolarla birlikte, inovatif süreçlerinin çıktısı olan duşakabinlerini de, fuar boyunca sektör temsilcilerinin ve tüketicilerin beğenisine sunmaya devam etti. Artemis’in tasarımıyla da fark yaratan standı, hem Türkiye’den, hem de dünyanın birçok bölgesinden gelen ziyaretçi ve sektör profesyonelleri tarafından da ilgiyle izlendi.

Banyo yıkanma alanı ürünlerinin öncü markası Artemis, 27 Şubat – 3 Mart tarihleri arasında Yeşilköy CNR EXPO’da düzenlenen sektörün en önemli UNICERA 2018’de büyük ilgi gördü. Türk sektör profesyonellerinin ve tüketicilerin yanı sıra, dünyanın birçok ülkesinden profesyoneller ve ziyaretçiler de, Artemis’in sanat galerisi duygusu yaratan standında yer alan ürünleri dikkatle inceledi. Artemis, UNICERA 2018’de; duşakabin, Solid Surface lavabo, duş teknesi, küvet, SPA, hidromasajlı küvet ve duş sistemleri ürün gruplarında yer alan ürünlerini sergiledi. Bu gruplardaki ürünlerin içinde, dünyadaki ilk üreticisi olduğu “Hidromasajlı Solid Küvet” ve 24 karat altın malzeme kullandığı ürünü akrilik küvet de yer aldı.

 

Lansman ürünleri Solid Surface lavabolarla “banyolar artık eskisi gibi olmayacak”

Artemis, fuardaki lansman ürünü tezgah üstü ve tezgahlı Solid Surface lavabolar, “Banyolarınız artık eskisi gibi olmayacak” mesajını ön plana çıkaran bir tasarımla ziyaretçilerle paylaşıldı. Yüksek hijyen koşulları sağlayan ve aldığı ortam ışığını yansıtarak aydınlatmaya destek olan Solid Surface lavabolar, Artemis için yeniliği ve gelişimi temsil ediyor. Lavabolar, kimyasal malzeme kullanmadan, kolayca temizlenebilme özelliğine de sahip.

 

Tezgah üstü ve tezgahlı Solid Surface lavaboların yanı sıra, Artemis, AR-GE ve ÜR-GE süreçlerinin yüksek inovatif çıktıları olan duşakabinleri de stantında sergiledi. Teknolojik süreçlerin zarif tasarım yaklaşımıyla buluştuğu duşakabinler, ziyaretçileri tarafından dikkatle incelendi.

 

Mutlu Müşteri yaklaşımımızı sektörle etkin bir şekilde paylaştık”

Artemis’in UNICERA 2018 katılımını değerlendiren Artemis Genel Müdürü Kaan Koçulu, beklenenin üstünde gerçekleşen ilgiden ötürü mutlu olduklarını ifade etti. Koçulu, fuarı şu ifadelerle değerlendirdi: “Sektörle kurduğumuz ilişkinin geri dönüşünü almayı zaten bekliyorduk, fakat beklenenin de üstünde gerçekleşen ilgi bizi daha da mutlu etti. Artemis için en büyük öncelik, “Mutlu Müşteri” yaklaşımımız. Satış sonrası dönemde de, etkili teknik servisimizle bu yaklaşımı kuvvetlendiriyoruz. UNICERA 2018, bu yaklaşımı etkin bir şekilde sektörle paylaşmayı sürdürdüğümüz platform oldu. Sektörde akrilik ve kabin üretimini birlikte yapan tek firmayız. Fuarda lansmanını yaptığımız tezgah üstü ve tezgahlı Solid Surface lavabolar da, değişen banyo ihtiyaçlarını gözeterek yürüttüğümüz tasarım ve üretim süreçlerinin çıktısı. Banyo yıkanma alanlarında öncü marka olarak bu akıllı çözümleri sektörün ve tüketicilerin beğenisine sunmaktan mutluyuz. Bu süreçleri tamamen Türk mühendis ve tasarımcılarla yürütüyor olmamız ise, bizim için ayrı bir gurur kaynağı.”

 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.