AÖF sınav yerleri açıklandı! TIKLA

AÖF sınav yerleri açıklandı! TIKLA
  AÖF sınav giriş yerleri açıklandı. 16-17 Nisan tarihinde yapılacak olan AÖF ara sınavları için giriş yerleri belli oldu. AÖF sınav giriş...

 

 

AÖF sınav giriş yerleri açıklandı. 16-17 Nisan tarihinde yapılacak olan AÖF ara sınavları için giriş yerleri belli oldu. AÖF sınav giriş yerlerini sorgulamak isteyen öğrenciler öğrenci sistemine giriş yaparak sınav giriş belgelerini sorgulayabilirler.

 Hafta sonu yapılacak olan sınavlar için giriş yerini öğrenmek isteyen adaylar aşağıdaki linke tıklayarak sınav yerlerini öğrenebilirler. AÖF sınav giriş yerleri internet üzerinden sorgulanacak olup adreslere gönderilmeyecektir.

ÖĞRENMEK İÇİN TIKLA

SINAVA GİRİŞ İÇİN GEREKLİ BELGELER VE UYARILAR

  1. Sınava girebilmeniz için yanınızda Sınav Giriş Belgesi (bu belge) ile Fotoğraflı ve Onaylı Kimlik Belgesi (fotoğraflı ve soğuk damgalı nüfus cüzdanı, sürücü belgesi, süresi geçerli pasaport, zorunlu askerlik görevini yerine getirmekte olan er/erbaşlar ile askerî öğrenciler için askerî kimlik belgesi, Türkiye Barolar Birliği tarafından verilen Baro Kartı/Avukat Kimlik Belgesi, Türk vatandaşlığından izinle ayrılanlar ve bunların kanuni mirasçılarına ait pembe/mavi kartlar, yurt dışında yapılan sınavlarda o ülkeye ait nüfus cüzdanı
    niteliğindeki resmî belge bu amaçla kullanılabilir.) bulundurmanız gerekmektedir. Bunların dışında başka hiçbir belge sınava girebilmeniz için geçerli olmayacaktır.
    2. Sınava girebilmeniz için gerekli belgeler dışında, yanınızda kâğıt, kitap, defter, not vb. dokümanlar; pergel, açıölçer, cetvel vb. araçlar; cep telefonu, bilgisayar, tablet, telsiz, kamera vb. iletişim, depolama, kayıt ve veri aktarma cihazları; ruhsatlı veya resmî amaçlı olsa bile silah ve silah yerine geçebilecek nesneler bulundurmanız yasaktır.
    3. Sınavda hesap makinesi kullanabilirsiniz. Ancak, kullanacağınız makinede alfabetik tuş takımı (A, B, C, ve program yapılmasına,saklanmasına, çalıştırılmasına imkân veren EXE, STORE, RUN vb. tuşlar bulunamaz.
    4. Sınavda yapacağınız işaretlemeler ve yazacağınız yazılar için yanınızda koyu yazan siyah kurşun kalem ve iz bırakmayan silgi bulunmalıdır.
    5. Sınava gireceğiniz binayı, sınavdan en az bir gün önce görmeniz yararınıza olacaktır.
    6. Kimlik kontrolleri, üst araması ve salona yerleştirme işlemlerinin zamanında tamamlanabilmesi için sınavdan en az bir saat önce sınav binasında hazır bulunmanız gerekmektedir.
    7. Resmi kıyafetle (kıtalarından izinli er ve erbaşlar haricinde) sınava giremezsiniz.
    8. Sınavın ilk 15 dakikası içinde gelen adaylar Bina Sınav Sorumlusundan temin edecekleri İzin Belgesi ile sınava girebilirler. İlk 15 dakikadan sonra, her ne sebeple olursa olsun hiçbir adayın sınava girmesine izin verilmez.

KULLANILAN KISALTMA VE TERİMLER 

1.AA ile CC arası "Geçer" notudur.
2.CD ile DD arası "Koşullu Geçer" notudur; Genel Not Ortalaması 2,00 ve üzerinde ise bu derslerden geçer,
altında ise akademik yetersizlik uyarısına göre işlem yapılır.
3.FF, YZ, DZ "Kalır" notudur. Bu dersler tekrar alınmak zorundadır.
4.Mezun olabilmek için öğrencinin Genel Not Ortalamasının en az 2,00 olması ve DZ,YZ ve FF notu olmaması gerekir.
5.Durum sütunundaki ifadeler Genel Not Ortalaması baz alınarak gösterilmiştir.

İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.