Ali Geçioğlu’ndan, Adana'nın kurtuluş yıl dönümü mesajı

Ali Geçioğlu’ndan, Adana'nın kurtuluş yıl dönümü mesajı
Büyük Türk Milleti, Aziz Adanalılar; 5 Ocak günü aylar süren tarihi boğuşmanın zaferle bittiği, Adana'nın semalarında beyaz teslim bayrağının değil, şehitlerimizin kanıyla boyanmış ayyıldızlı bayrağımızın dalgalandığı gündür.

Ali Geçioğlu’ ndan, Adana'nın kurtuluş yıl dönümü mesajı

Büyük Türk Milleti, Aziz Adanalılar;
5 Ocak, Fransız-Ermeni-Amerikan ve İngiliz ittifakına karşı Cemal Efelerin, Kasım Hocaların, Molla Kerimlerin, İbo Osmanların, Şehit Duranların imanla ve fedakarlıkla yürüttükleri mukaddes mücadelenin zaferle taçlandığı büyük gündür.

5 Ocak günü aylar süren tarihi boğuşmanın zaferle bittiği, Adana'nın semalarında beyaz teslim bayrağının değil, şehitlerimizin kanıyla boyanmış ayyıldızlı bayrağımızın dalgalandığı gündür.

Adana'nın kurtuluş kavgası cehennem ateşi gibi ateş püsküren toplara, yıldırım yağdıran mitralyözlere ve obüslere karşı fedakarlığın ve kahramanlığın savaşıdır. Bu savaşta isimsiz kahramanlarımız Allah, din, devlet, vatan ve millet için dövüştüler. Dinim hakim, devletim daim, vatanım payidar olsun diye hayatlarının baharında şehit oldular.

Aziz şehitlerimiz;
Uğrunda can verdiğiniz ideallerinizi canımız pahasına kanımızın son damlasına kadar koruyacağız. Emanetlerinizi canımızdan aziz bilerek muhafaza edeceğiz. Dinimiz yaşayacak, devletimiz payidar olacak, milletimiz muhteşem tarihine layık olacaktır.
 

Ali Geçioğlu
Millet Partisi
Gen. Bşk. Yard.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.