Aksoy?dan Anneler Günü Mesajı

Aksoy?dan Anneler Günü Mesajı
Aksoy '' Anneler En Kutsal Varlığımızdır''Ak Parti Seyhan ilçe gençlik kolları başkanı ve Seyhan belediye meclis üyesi Muhammed Aksoy anneler günü dolayısı...


Aksoy '' Anneler En Kutsal Varlığımızdır''

Ak Parti Seyhan ilçe gençlik kolları başkanı ve Seyhan belediye meclis üyesi Muhammed Aksoy anneler günü dolayısı ile bir yazılı mesaj yayımladı.

 

Aksoy yayımladığı yazılı mesajında '' Anneler yer yüzünde en kutsal görevi üstlenen karşılıksız sevgi,hoşgörü ve mutluluğumuzun kaynağı bizi dünyaya getiren ve iyi bir şekilde yetişmemizi sağlayan en değerli varlığımızdır.

Peygamber efendimiz Hz. Muhammed ( SAV ) hadis-i şerifinde '' Cennet annelerin ayaklarının altındadır '' buyurarak anneliğin ne kadar kutsal olduğunu ifade etmiştir. Anneler bir günümüzde değil her günümüzde hatırlanması gereken kelimelerle anlatılmayacak kadar fedakarlık ve karşılıksız sevginin büyük kahramanlarıdır, onların borcu hiçbir zaman ödenemez.

 

Bu duygu ve düşüncelerle hepimiz için en değerli varlık olan bütün annelerimizin anneler gününü en içten dileklerimle kutlar, bütün annelerin ellerinden öper saygılar sunarım '' dedi...

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.