AGT, 5 Ödülle Bu Yılda “Yılın En Başarılı Firmaları” Arasında Yerini Aldı

AGT, 5 Ödülle Bu Yılda “Yılın En Başarılı Firmaları” Arasında Yerini Aldı
Türkiye’nin önde gelen mobilya bileşenleri markası AGT, Antalya Organize Sanayi Bölgesi Müdürlüğü tarafından verilen “2016 Yılı En Başarılı Firmaları” Ödüllerinde 5 farklı kategoride ödüle layık görüldü.

Türkiye’nin lider mobilya bileşenleri markası AGT, başarıya ve ödüllere doymuyor. Bu yıl aldığı onlarca ödülün ardından bu kez Antalya Organize Sanayi Bölgesi (AOSB) Müdürlüğü tarafından ödüllendirildi. AGT, 7’incisi düzenlenen “AOSB 2016 Yılı En Başarılı Firmaları” töreninde beş ayrı dalda ödülün sahibi oldu. Türkiye'nin Birinci 500 Büyük Firması, En Yüksek İhracat Yapan Firma, En Yüksek Yatırım Yapan Firma ve En Yüksek Satış Hasılatı Yapan Firma kategorilerinde birincilik ödülünü alan AGT, En Yüksek İstihdam Yapan Firma kategorisinde ise ikinci oldu.

1984 yılında Antalya’da kurulan AGT (Ahşabı Geliştiren Teknoloji), Antalya Organize Sanayi Bölgesi’nde toplam 400 bin metrekare alana kurulu modern tesislerinde MDF, MDF-LAM, panel, profil, parke ve süpürgelik üretimi gerçekleştiriyor. 5 kıtada 70’den fazla ülkeye ihracat yapan AGT, sanal showroomdan ürün kartelasını mobil cihazlara taşıyan uygulamaya birçok çalışmayı içeren “Dijital Platform” çalışmalarıyla Antalya’dan tüm dünyaya hizmet vererek sınırları ortadan kaldırmayı, ülke ekonomisine katkı sağlamayı ve Antalya’nın markalaşma sürecine destek olmayı hedefliyor.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.