Adanaspor - Denizlispor Maçının Ardından 

Adanaspor - Denizlispor Maçının Ardından 
 PTT 1. Lig’in 4. haftasında Adanaspor evinde Denizlispor'u 2-1 mağlup etti. Maçın ardından teknik adamlar mücadeleyi değerlendirdi.  Maçın...

 

PTT 1. Lig’in 4. haftasında Adanaspor evinde Denizlispor'u 2-1 mağlup etti. Maçın ardından teknik adamlar mücadeleyi değerlendirdi.

  Maçın ardından konuşan Adanaspor Teknik Direktörü Eyüp Arın, “Ülkemizde yaşanan insanlara yapılan saldırı kınıyoruz. Karanlıkların dolaştığı ülkemizde tüm insanlığın, tüm kimliklerin bir arada barış içinde yaşaması gereken bir ortamda yaşanan bu saldırıları kınıyorum. İnşallah bundan sonra son olur. Şehit olan askerlerimize polislerimize baş sağlığı diliyorum. Taraftarsız bir maçın eziyet gibi olduğunu söylüyoruz. Burada 3-5 kişinin yaptığı hatayı tüm seyirciye mal edilmesinin yanlışının düzeltilmesini istiyorum. Üç haftadır kazanamamanın gol atamamanın sıkıntısı içindeydik. Havanın sıcak olması da bir etkendi. Denizlispor çok daha iyi başladı. Ancak ilk golü yediler, tekrar toparlanıp bizi hırpalamaya başladıkları sırada ikinci golü yediler. 2. yarı tekrar toparlanıp oynamaya başladık. Üçüncü golü bulmaya çalıştık. Ancak yapamadık. Denizlispor golü atınca hırslanıp beraberliği yakalamaya çalıştı. Aşırı sıcak havadan oyunu çirkinleştirmeyen her iki takım oyuncularını kutluyorum. Denizlispor’a başarılar diliyorum. Biz bir aileyiz. Sadece futbolcular yok. Basınımızla, taraftarımızla, yönetimimizle bir bütünüz. Ama bugün taraftarımıza ilk galibiyetimizi tattırdığımız için mutluyuz" dedi.

 

  DENİZLİSPOR CEPHESİ

  Mehmet Altınparmak, önlerindeki maçlara bakacaklarını ifade ederek, “Öncelikle kaybettiğimiz için üzgünüz. Ama beraberliğe üzüleceğimiz bir maçta mağlup olduk. Maçın başından sonuna maçı isteyen, kazanmak için her şeyi yapan bir Denizlispor vardı sahada. Maçın başında 3-0 yapabilirdik. Topumuz direkten dönmese her şey çok farklı olurdu. Oyunu forse eden, atak yapan, gol pozisyonuna giren takım olmamıza rağmen 3-0 olması gereken maç ilk yarı 2-0 oldu. Sıcak havada verdikleri mücadeleden dolayı futbolcularımı kutluyorum. 2-1’i yakaladıktan sonra 2-2 hatta 3-2 bile yapabilirdik. Ancak mağlup olduk. Haftaya oynayacağımız Göztepe maçına bakacağız” şeklinde konuştu.

İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.