Adana'da orman yangınları önlemleri

Adana'da orman yangınları önlemleri
  - Adana OBM tarafından yangın söndürme işçilerine uygulamalı eğitim verildi  ADANA (AA) - Adana Orman Bölge Müdürlüğü (OBM) tarafından...

 

 

- Adana OBM tarafından yangın söndürme işçilerine uygulamalı eğitim verildi

 

 

ADANA (AA) - Adana Orman Bölge Müdürlüğü (OBM) tarafından yangın söndürme işçilerinin iş başı eğitimleri devam ediyor.

 

Adana OBM'den yapılan yazılı açıklamaya göre, Orman Yangınları İle Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından Karaisalı Orman İşletme Müdürlüğünde yangın söndürme işçilerinin iş başı eğitimi yapıldı.

 

İşletme Müdürlüğü teknik personelinin yanı sıra tüm yangın söndürme işçilerinin katıldığı programda arazözlerin de katılımıyla uygulamalı eğitim verildi. Programda 2015 yılı yangın sezonu hazırlıkları kontrol edildi.

 

Bölge Müdürü İsmet Erol, 2015 yılı mücadele sezonunun tüm ülke, teşkilat ve çalışanlar için hayırlı olmasını diledi.

 

Mevcut teşkilatı ve ormanları 176 yıldır yoğun bir emekle bugünlere kadar getirdiklerini, kendilerinden sonraki nesillere de daha olumlu bir şekilde teslim etmenin boyunlarının borcu olduğunu ifade eden Erol, şunları kaydetti:

 

"Bu konuda hepimiz fedakarlıklar yaparak çalışmamız gerekiyor. Bunu yaparken dertleri ve sevinçleri paylaşarak bir ekip ruhu, çalışma barışı ve huzuru içerisinde işimizden zevk almamız gerekir. Genel Müdürümüz İsmail Üzmez beyin ifadesini sizlere aynen aktarıyorum. ‘Bizim için önce insan, sonra mülkler sonra orman. Sizin tırnağınızı bile hiçbir şeyle değişmeyiz. Güvenlik içerisinde fedakarca kahramanca çalışmak esastır'. Biz bu anlayışla sizlerin çalışmasını istiyor kazasız belasız, az hasarlı bir sezon olmasını diliyorum."

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.