Adana Büyükşehir Belediyespor Mahmut’u Keşfetti

Adana Büyükşehir Belediyespor Mahmut’u Keşfetti
 Adana Büyükşehir Belediyespor'un yaz okullarından keşfedilen Mahmut Hanefi Uçar, U 11 ve U 12 takımlarında takımının gol yükünü çekerken toplamda...

 

Adana Büyükşehir Belediyespor'un yaz okullarından keşfedilen Mahmut Hanefi Uçar, U 11 ve U 12 takımlarında takımının gol yükünü çekerken toplamda bir sezonda 38 gol kaydetti. 

  Adana Büyükşehir Belediyespor’un teknik direktörü Tekin İncebaldır, Adana gençliğine hizmet ettiklerini belirterek, “Öncelikle başkanımız Hüseyin Sözlü’ye tanıdığı imkanlar nedeniyle teşekkür ediyorum. Çizdiği hedef doğrultusunda görüldüğü gibi Adana’ya hizmet ediyoruz ve bulduğumuz gençler geleceğin yıldız futbolcuları olacak” dedi.

  Mahmut Hanefi için konuşan İncebaldır, “Mahmut’u Çukurova’da düzenlediğimiz yaz okullarında keşfettik. Çok yetenekli. İki kategoride oynatabiliyoruz. Onun üzerine eğiliyoruz ve gelişimini iyi tamamlamasını sağlayacağız. Mahmut gibi kadromuzda bir çok oyuncu var“ şeklinde konuştu.

  Mahmut ise iyi bir şans yakaladığını söyleyerek,  “Futbolu ve oynamayı çok seviyorum. Burada olmaktan da çok mutluyum. Hocalarım bizlere doğru hedef gösteriyor. Bizlerde bulunduğumuz disiplin çerçevesinde adımlarımızı atıyoruz" diye konuştu.

İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.