Adana ASKİ arayı iyi değerlendirmek istiyor

Adana ASKİ arayı iyi değerlendirmek istiyor
 Kulüp başkanı Pekar: "Lige verilen aradan dönüşte seyir zevki yüksek bir Adana ASKİ izletmek istiyoruz"ADANA (AA) - Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nde...

 

Kulüp başkanı Pekar: "Lige verilen aradan dönüşte seyir zevki yüksek bir Adana ASKİ izletmek istiyoruz"

ADANA (AA) - Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nde ilk galibiyetini alan Adana ASKİ'nin başkanı Rahmi Pekar, lige verilen bir haftalık arayı iyi değerlendirmek istediklerini belirtti.

 

Pekar, yazılı açıklamasında, sahalarında konuk ettikleri Orduspor’u 92-84 mağlup ederek ilk galibiyetlerine ulaştıklarını hatırlatarak, lige kötü başladıklarını ancak bunun en büyük nedeninin iki oyuncularının sakatlığı olduğunu ifade etti.

 

Oyuncuları Briann January'nin sezonu kapattığını, kaptan Nilay Kartaltepe’nin de ikinci haftadan bu yana sakatlığının bulunduğunu anımsatan Pekar, şunları kaydetti:

 

"İki oyuncumuzun takımdan ayrı kalması bizi olumsuz yönde etkiledi. Bu hafta ligde ilk galibiyetimizi aldık. Şu anda lige bir hafta ara verildi. Arayı iyi değerlendirip oyuncu konusunu ince eleyip sık dokuyacağız. Hata yapmak istemiyoruz. Lige verilen aradan dönüşte insanlara seyir zevki yüksek bir Adana ASKİ izletmek istiyoruz."

 

  

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.