5 Ocak Kurtuluş Kupası Spor Oyunları” 7 Ocak’ta başlıyor.

5 Ocak Kurtuluş Kupası Spor Oyunları” 7 Ocak’ta başlıyor.
  Adana Barosu’nun ev sahipliğinde bu yıl dördüncüsü düzenlenen “5 Ocak Kurtuluş Kupası Spor Oyunları” 7 Ocak’ta başlıyor. Adana’da...

 

 

Adana Barosu’nun ev sahipliğinde bu yıl dördüncüsü düzenlenen “5 Ocak Kurtuluş Kupası Spor Oyunları” 7 Ocak’ta başlıyor. 

Adana’da Futbol ve Basketbol Heyecanı 7 Ocak’ta başlıyor

FUTBOL VE BASKETBOL ŞÖLENİ

Adana Barosu’nun ev sahipliğinde bu yıl dördüncüsü düzenlenen “5 Ocak Kurtuluş Kupası Spor Oyunları” 7 Ocak’ta başlıyor.  Türkiye genelinde 16 Baro takımının katılacağı turnuvada duruşma ve adliye koridorlarında görmeye alıştığımız,  adalete erişimin ve yurttaşın hak arayışının sesi olan avukatlar, basketbol ve futbol sahalarında hünerlerini sergileyecekler.

Türkiye’nin dört bir yanından ilimizde olacak yaklaşık 300 avukat, bhem kent turizmimize hem ticaretine hareketlilik ve de katkı sağlayacak.

FUTBOL VE BASKETBOL ŞÖLENİ

Turnuvanın açılış maçı: 7 Ocak’ta 5 Ocak Stadyumunda saat:15:30’da Adana Barosu – Mersin Barosu Futbol Takımları arasında oynanacak.

Futbol’da 10 Baro’dan 16 takım, Basketbol da 4 Baro’nun  takımları dört gün boyunca izleyenlere spor şöleni yaşatacak.

ATAŞBAK’A TEŞEKKÜR

Adana Baro Başkanı Av. Mengücek Gazi Çıtırık, konuk ekipleri Adana’da en iyi şekilde ağırlayacaklarını belirterek, “Açılışımıza tüm kurum ve kuruluşların temsilcilerinin yanı sıra hemşerilerimizi ve meslektaşlarımızı davet ediyoruz. İlk yıl ki gibi aynı heyecanla müsabakaları düzenliyoruz.  Kurumlar arası işbirliğini artırmak açısından önemli bir turnuva. Meslektaşlarımız arasında,  kardeşliği, birlik ve beraberliği pekiştirmek için bu tür etkinlikler devam edecektir.  Turnuvaya katılan tüm takımlarımıza başarılar diler, emeği geçen başta Gençlik ve Spor Hizmetleri İl Müdürü Abdülkadir Ataşbak’a da ayrıca teşekkür ederim” dedi.

“MUTLUYUZ”

Av. Çıtırık, sözlerini şöyle tamamladı:

“Bu yıl turnuvanın dördüncüsünü gerçekleştirip her yıl katılımcı baro sayısının artması da bunun göstergelerinden biri olmuştur.  Önemli olan,  mesleki faaliyetler içerisinde bunalan meslektaşlarımızın biraz daha rahatlayabilmeleri, sporla birlikte kaynaşma, birbirimizi tanıyabilme, sadece mesleki konularda değil; çeşitli konularda da avukatların tiyatro gibi kültürel alanlarda da neler yapabileceğini ortaya koymaktır. Bu anlamda turnuvanın dördüncüsünü gerçekleştirmenin mutluluğu içerisindeyiz.”

adanapost.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.