YSK silmedi ama MHP isimleri kazıdı!

YSK silmedi ama MHP isimleri kazıdı!
Kaset skandalından dolayı MHP'den ve milletvekii adaylığından istifa eden Recai Yıldırım ve Metin Çobanoğlu YSK listesinde hala aday görünüyorlar. MHP'nin...



Kaset skandalından dolayı MHP'den ve milletvekii adaylığından istifa eden Recai Yıldırım ve Metin Çobanoğlu YSK listesinde hala aday görünüyorlar. MHP'nin listesinde ise izleri yok.

MHP Adana 1. sıra Milletvekili Adayı Recai Yıldırım ile MHP Kırşehir 1. sıra Milletvekili Adayı Metin Çobanoğlu, önceki gün internette ortaya çıkan yasak ilişki görüntülerinden sonra Devlet Bahçeli'nin talimatıyla hem MHP Genel Başkanlığı görevlerinden hem de milletvekili adaylıklarından istifa etmişlerdi.

Yıldırım ve Çobanoğlu istifa dilekçesi vermelerine rağmen, YSK'nın bugün yayınlanan kesinleşmiş milletvekili aday listesinde, MHP'nin Adana ve Kırşehir adayları olarak görünüyorlar.

Recai Yıldırım ve Metin Çobanoğlu'nun MHP'nin web sitesindeki milletvekili aday listesinde isimleri kaldırılmış durumda. İki eski MHP Genel Başkanı'nın yerleri boş bırakılmış.

İşte MHP'nin listesi


MHP'NİN OYLARIYLA SEÇİLİRLERSE?


Yıldırım ve Çobanoğlu'nun MHP listesinde görünmesi milletvekili seçilmeleri olasığını gündeme getirdi. Bahçeli'nin adeta partiden kovduğu iki ismin MHP'ye verilen oylarla seçilmesinden sonra Devlet Bahçeli'nin nasıl bir tutum sergileyeceği merak konusu.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.