'Yeminsizler'in durumu ne olacak?

'Yeminsizler'in durumu ne olacak?
Son bir haftada yaşananların ekrana taşındığı, gündemdeki konuların ele alındığı Aslında Ne Oldu'da CHP ve BDP ile ilgili ilginç öngörüler masaya...



Son bir haftada yaşananların ekrana taşındığı, gündemdeki konuların ele alındığı Aslında Ne Oldu'da CHP ve BDP ile ilgili ilginç öngörüler masaya yatırıldı.

Ülke TV Genel Yayın Yönetmeni Hasan Öztürk, Rotahaber Genel Yayın Yönetmeni Ünal Tanık ve Yenişfak yazarı Salih Tuna, gündemi yine masaya yatırdı.

Programın öncelikli konusu ise Pazar günü başlayan ve hala devam eden şike skandalı.

Programda Türkiye'deki futbol kültürü kulüplerin yapısı ve şike ile ilgili geçmişte ve bugünde yaşananlar tartışılıyor.

Ünal Tanık, Türkiye'de futbol olgusunun dünyadan çok başka noktada olduğunu, geçmişten beri Türkiye'de sporla güç kazanma yoluna gidildiğini söyledi.

Hasan Öztürk, Geçen yıl Bursaspor'un şampiyon olduğunu ondan önceki yıl başka takımın şampiyon olduğun F.Bahçe'nin şampiyon olmasıyla birlikte de bu operasyonunun başlatıldığını söyledi.

Salih Tuna ise, bir takımın şampiyon olmasıyla soruşturma açılmadığını şike yoktur demenin de şike vardır diyenler kadar vebal altında olacağını söyledi.

CHP ve BDP'nin Meclis'i boykotu ve yeminine ilişkin konu ele alındı. CHP'nin yemin krizinde büyük bir açmaza girdiği vurgulanırken BDP'nin de bu konudaki iddialarının hüsranla sonuçlanacağı iddia edildi.

Hasan Öztürk, Başbakan Erdoğan'ın MHP ile uzlaşıp yeni bir anayasa yapılacağını açıklamasının çok büyük bir hamle olduğunu vurgularken Ünal Tanık, böyle bir hamlenin ya da yapılacak Anayasa'nın hiçbir tarafa fayda getirmeyeceğini savundu. Tanık, Erdoğan'ın "Tükürdüklerini yalayacaklar" sözünün siyaset sahnesi için ağır ifade olduğunu savundu.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.