?Yaradılanı severim Yaradan'dan ötürü?

?Yaradılanı severim Yaradan'dan ötürü?
Milletvekili Fatoş Gürkan HAYTAP?a söz verdi. ADANA- TBMM Anayasa sözcüsü Ak parti Adana Milletvekili av.Fatoş Gürkan, kısa adı HAYTAP olan Hayvan...


Milletvekili Fatoş Gürkan HAYTAP?a söz verdi.

 

ADANA- TBMM Anayasa sözcüsü Ak parti Adana Milletvekili av.Fatoş Gürkan, kısa adı HAYTAP olan Hayvan Hakları Federasyonu?nun hazırladığı ?Hayvanlarında Yaşam Haklarını korumaya Söz veriyorum? taahhütnamesini imzaladı. Turgut Özal Bulvarındaki seçim bürosunda düzenlenen törenle 10 Maddeden oluşan sözleşmeyi tereddüt etmeden imzalayan Milletvekili Fatoş Gürkan, böceğe de çiçeğe de sahip çıkmak görevleri olduğunu  söyledi ve ?Yaradılanı severim yaradan'da ötürü?  diye konuştu.

 

Gürkan, hayvan hakları savunucularının Türkiye genelinde örgütlenerek HAYTAP  kurmalarını da STK ların güçlenmesi acısından önemli gördüğünü vurgularken, ?Hayvan sevgisini çocuklarımıza aşılamalıyız. Hayvan sevgisi ile büyüyen çocuklarımız yarının büyükleri olacaktırlar. Unutmayalım ki hayvanı severek büyüyen yüreklerin insan sevgisi bir başka olur. Kalplerinde sadece sevgi olur. Hayvanların korunması ve yasam hakları konusunda hassas olduğunu, üstlendiğimiz bu görevin kutsal bir görevdir. Hayvan haklarını korunmaması konusunu yasalar  çerçevesinde takip edeceğim ? diye konuştu.

 

Doğayı ve Hayvanları Koruma Derneği (DOHAYKO) Genel Sekreteri Nesrin Çıtırık? da ?Bizim gibi canları olan hayvanlarımızı artık işkence ve vahşete uğramasın. Onlara sahip çıkalım. Aç Susuz bırakmayalım? dedi. Çıtırık ayrıca, Milletvekili Gürkan?a gösterdiği hassasiyetten dolayı teşekkür etti.

Törene, Ak Parti Adana Milletvekili adayı Ali Yüzükcü, Ak Parti  Seyhan ilçe Başkanı Zuhal Aşlamacı, meclis üyeleri, partililer ve vatandaşlar katıldı. Gürkan, daha sonra tören alanına getirilen bir köpeği sevdi.

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.