Yanlış hesap MHP'yi iktidara getirecek?

Yanlış hesap MHP'yi iktidara getirecek?
MHP lideri Bahçeli, Antalya'nın Kepez ilçesinde MHP İlçe Teşkilatı'nı ziyaret etti. Başbakan Erdoğan'ın Meclis'te iki siyasi partiyi görmek istediğinin...



MHP lideri Bahçeli, Antalya'nın Kepez ilçesinde MHP İlçe Teşkilatı'nı ziyaret etti. Başbakan Erdoğan'ın Meclis'te iki siyasi partiyi görmek istediğinin ifade edilmesi üzerine Bahçeli şöyle konuştu: "12 Eylül'ü yapan zihniyet, 1983 yılında yeniden siyasi yapılanma sürecini başlattığında, iki partili bir siyasi parlamenter rejim düşüncesini ortaya koymuş. Sağı toplamak için Milliyetçi Demokrasi Partisi'ni, solu toplamak için de Halkçı Partiyi kurdurtmuş fakat bir hesap hatasıyla ANAP aradan çıkmış ve iktidar olmuştur. Şimdi eğer bu böyleyse tarih tekerrür edecekse, bir tarafta AKP, bir tarafta CHP, yanlış hesap sonucu MHP'nin iktidarı olacaktır Allah'ın izniyle."

CHP'YE İSYAN ELEŞTİRİSİ

Ortadoğu bölgesinde son günlerde yaşanan ayaklanma ve gösterilere de dikkati çeken Bahçeli, "Bunlar bulaşıcı bir hastalık gibidir, bulaşıcı etkileri olabilir. İktidarı değiştirmek isteyenler, bu tür bulaşıcı hastalıklara kapılmamalıdır. Hele hele iktidara kızarak, 'İktidarı millet desteğiyle değiştirme şansım kalmadı' diyerek bu tür bulaşıcı hastalıkları Türkiye'ye taşımak hevesinde olanlar, çok daha dikkatli olmalıdır" diye konuştu.

İSTİKLAL MARŞI SİTEMİ

Devlet Bahçeli, Burdur'un Bucak ilçesinde parti teşkilatınca düzenlenen salon toplantısına katıldı. Toplantının başında sunumu yapan kişi, salondakileri İstiklal Marşı için ayağa davet etti. Ayağa kalkan Bahçeli, bu sırada yanındakilere, "Her toplantıda bu olmaz ki ya" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.