Yalçın Küçük'ten Engin Alan itirafı?

Yalçın Küçük'ten Engin Alan itirafı?
 Ergenekon sanığı Yalçın Küçük'ten MHP lideri Devlet Bahçeli'yi zor durumda bırakacak itiraf...Görev yaptığı dönemde muhafazakar insanlara karşı...


 

Ergenekon sanığı Yalçın Küçük'ten MHP lideri Devlet Bahçeli'yi zor durumda bırakacak itiraf...


Görev yaptığı dönemde muhafazakar insanlara karşı yürüttüğü faaliyetler sebebiyle büyük tepkilere sebep olan ve  Devlet Bahçeli tarafından MHP'den milletvekili adayı yapılan Balyoz Sanığı Engin Alan'ın niçin aday gösterildiği ortaya çıktı. MHP lideri Devlet Bahçeli'nin Ergenekon sanığı Yalçın Küçük tarafından yönlendirildiği iddiaları bugün birinci ağızdan doğrulandı.

 

İstanbul 13. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen ikinci Ergenekon davasının bugün görülen 122'nci duruşmasına katılan Yalçın Küçük,  kaset depremi sebebiyle sıkıntılı günler geçiren MHP liderini zor durumda bırakacak itirafa imza attı.

Oda Tv soruşturması kapsamında tutuklanan Ergenekon sanığı  Küçük,
"O kadar memnunum ki, bana ne yapabilirsiniz ki?" şeklinde çıkış yaptıktan sonra soruşturma savcısı Zekeriya Öz'ün, "Sonunda bunu da başardın. Ergenekon'dan milletvekili çıkardın." dediğini söyledi. Küçük, "Beni geç tutukladıklarını söylediğimde 'Yok, tam zamanında' dedi. Evet Engin Alan Paşa'yı ben milletvekili adayı çıkardım. Eğer tutuklanmasam Hasan Atilla Uğur Albay ile Tuncay Özkan'ı da çok sağlam yerlerden milletvekili adayı çıkaracaktım." diye konuştu.

Terör örgütü PKK'nın kamplarında teröristbaşı Abdullah Öcalan ile samimi fotoğrafları bulunan
Yalçın Küçük'ün, MHP lideri Devlet Bahçeli üzerindeki etkisi kafalarda soru işaretlerine sebep oldu

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.