Vekil olmak için istifa ettiler?

Vekil olmak için istifa ettiler?
12 Haziran 2011'de yapılacak milletvekilliği seçimleri için aday adayları ceplerinde taşıdıkları istifa mektuplarını bir bir çıkardı.İstifa süresinin...



12 Haziran 2011'de yapılacak milletvekilliği seçimleri için aday adayları ceplerinde taşıdıkları istifa mektuplarını bir bir çıkardı.


İstifa süresinin son gününde tüm Türkiye'de olduğu gibi Adana'da da mesai saat bitimine kadar birçok istifa yaşandı. Adana'da görev yapan Cumhuriyet Savcısı İlhan Cihaner de milletvekili aday adaylığı için istifa eden isimler arasında yer aldı. Cihaner hangi ilden ve hangi partiden aday adayı olacağını açıklamazken Adana İl Milli Eğitim Müdürü Abdulgaffur Büyükfırat AK Parti'den Adıyaman'dan, İl Kültür ve Turizm Müdürü Osman Arık AK Parti'den Mersin'den aday adayı olmak için istifa etti. TİGEM Genel Müdürü Mehmet Halis Bilden de AK Parti Adana milletvekilliğine aday olmak için görevinden ayrıldı. Adana Sanayi Odası Başkanı Ümit Özgümüş ile Çukurova Belediyesi Zabıta Müdürü Mekin Şahin CHP Adana Milletvekili aday adaylığı için istifa ederken, Adana Ticaret Odası Başkanı Şaban Baş'ın da istifa ettiği iddia edildi. Kızılay Adana Şube Başkanı Mehmet Sağlam, TEDAŞ Bölge Müdürü Mahmut Nimet Dalkır, Çukurova Devlet Hastanesi Başhekim Yardımcısı Mehmet Ardıç, AK Parti Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Hayri Haköver, Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği Adana Şube Başkanı Ümit Özlü, İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nde görevli Mukaddes Kasap da AK Parti Adana Milletvekili aday adaylığı için istifa edenler kervanına katıldı. Adanalı olan Kırklareli Valisi Ali Haydar Öner milletvekilliği aday adaylığı için görevinden istifa ettiğini açıkladı. Öner, Adana'dan CHP milletvekilliği aday adayı olabileceğini söyledi. ASKİ Genel Müdür vekili Seyfettin Yılmaz MHP, Türkiye Partisi İl Başkanı Figen Toktaş da TP'den milletvekili aday adaylığı için istifa eden isimler arasına katıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.