Ve Farklıülkücüler AÇIKLADI

Ve Farklıülkücüler AÇIKLADI
 18 Mayıs saat 10.00'da istifa etmezsen elimizdeki bilgileri açıklayacağız diyen farklıülkücüler erken davrandı... "BAŞBUĞ ÜLKÜCÜLERİ""...


 

18 Mayıs saat 10.00'da istifa etmezsen elimizdeki bilgileri açıklayacağız diyen farklıülkücüler erken davrandı...

 

"BAŞBUĞ ÜLKÜCÜLERİ"

" PİSLİK 5 " MEHMET EKİCİ


BAHÇELİ'NİN  GENEL BAŞKAN YARDIMCISI  (KEÇİÖREN'DE ÖĞRETMEN TUTKUSU)



" PİSLİK 6 " OSMAN ÇAKIR


BAHÇELİ'NİN  GENEL BAŞKAN YARDIMCISI  (YENİMAHALLE'DE SEKRETERİ İLE YAŞANAN ZAHMETLİ FANTEZİLER)



" PİSLİK 7 " MUSTAFA CİHAN PAÇACI


BAHÇELİ'NİN  GENEL SEKRETERİ (ORAN VE KÖROĞLU'NDA EVLİ VE ÇOCUKLU SEKRETERLERLE ÇOK ÖZEL İLİŞKİLER)



" PİSLİK 8 "MEHMET TAYTAK


BAHÇELİ'NİN BAŞKANLIK DİVANI ÜYESİ (SİARM'DA PARTİ STRATEJİSİ GÖRÜŞMELERİ VE KADINLARLA ÇOK RENKLİ DAKİKALAR)



" PİSLİK 9 " ÜMİT ŞAFAK


BAHÇELİ'NİN  GENEL BAŞKAN YARDIMCISI (SİARM'DA PARTİ STRATEJİSİ GÖRÜŞMELERİ VE KADINLARLA ÇOK RENKLİ DAKİKALAR)


VE BOMBA FİNAL " PİSLİK 10 "


AHMET DENİZ BÖLÜKBAŞI- BAHÇELİ'NİN  GENEL BAŞKAN YARDIMCISI ( YILDIZI PARLAYAN BAYAN DANIŞMANA VE BAHÇELİ'YE HAKARETLER - A TAKIMI İLE BİRLİKTE OLDUĞU ORTAMDA MİLLİ VE MANEVİ DEĞERLERE ÇOK AĞIR HAKARETLER VE KÜFÜRLER  - ESKİ BİR BAKAN EŞİ İLE ÇOK ÖZEL FANTEZİLER)


Sitede ayrıca kısa bir yazı da yayınlandı:

 


İŞTE O YAZI

"Türklük bedenimiz, İslamiyet ruhumuzdur. Ruhsuz beden ceset olur."

Başbuğ Alparslan Türkeş

Türk milletinin geleceğinin teminatı olan partimiz, yönetimine çöreklenmiş maneviyatsız ve liyakatsız ihanet şebekesinden dolayı maalesef can çekişmektedir. Herkes bilir ki, ruh kopup ayrıldıktan sonra cesedin tekrar dirilmesi imkânsızdır!

Partimizin üst yönetimi; kimi devşirmeler, ulusalcılar, ayyaşlar ve ahlaksızlardan oluşan bir ekip tarafından ele geçirilmiştir. Hareketin ve partinin sahibi çilekeş ülkücüler tasfiye edilmiş; ülküsüz ve ülkücüsüz sahte bir milliyetçilik milletimize dayatılmıştır.

Bahçeli çevresini saran bu liyakatsız pislikleri yıllardır el üstünde tutmuştur. Bu pislikler ve yedikleri haltlar defalarca kendisine iletildiği halde, bilerek ve isteyerek bunları genel başkan yardımcılığında tutmuştur. 15 genel başkan yardımcısından oluşan başkanlık divanının 10'unun ahlaksız - ayyaş kişilerden oluşması ve bunların her dönem bahçeli'nin a takımında olması tesadüf müdür? Kesinlikle bu bahçeli'nin partimizi ve davamızı bitirmek adına ortaya koyduğu projenin tezahürüdür. Bir de sanki yıllardır bu pislikleri kendisi tanımıyormuş gibi, şimdi de utanmadan "bunlar giderse arınırız" diyerek, kendisini aklamaya çalışmaktadır. Bunun siyasi bir vebali vardır ve bu vebalde bahçeli başroldedir.

Bahçeli ve a takımının maskeleri düştüğü halde, yüzleri hiç kızarmamış ve yüzsüzce mağdur rolü oynamaya başlamışlardır. Kirli emellerine ve şahsi ihtiraslarına tertemiz ülküdaşlarımızı alet etme ve koltuklarını koruma derdindedirler. Bütün teşkilat biliyor ki, bu takımın gerçek fikriyatı, recai yıldırım'ın basına yansıyan sözlerini mumla aratacak kadar kirlidir; fazlası vardır, eksiği yoktur. Bahçeli ve ekibi yönetimi işgal ettikçe, pisliğin biri gider, diğeri gelir.

Maalesef hırsları gözlerini kör etmiştir. İyi niyetli çağrımızı anlamamışlar ve bizi bu görüntü ve toplantıları yayınlarak -hareketimiz ve partimiz adına- riske girmeye mecbur bırakmışlardır. Şahsi emelleri için partimizi uçuruma sürüklemekten hiç çekinmemişlerdir. Ama unutmasınlar! Ahlak ve vicdan sahibi ülkücüler kendilerinin koltuk sevdasına alet olmayacaklar, tam tersine o koltuğu başlarına yıkacaklardır.

"temiz toplum" ve "temiz siyaset" için "temiz bir yönetim"e ihtiyaç vardır. "temiz bir yönetim" için ise, en başta partimizin üst yönetimindeki tüm pisliklerden temizlenmesi gerekir. İçerdeki hainler ve pislikler temizlenmedikçe, dışardaki hainler ve pislikler temizlenemez.

Burada ismi geçen divan üyelerine sesleniyoruz. Bu asla bir tehdit ve şantaj değildir; tehdit ve şantaj bir menfaat karşılığı olur. Bizim tek amacımız hareket ve teşkilatımızı pisliklerden ve liyakatsızlardan temizlemektir. Artık görüntü yayınlamak istemiyoruz. Bu ismi geçenler, eğer kendi iradeleri ile hem partimizden, hem milletvekilliği adaylığından istifa ederlerse onlarla ilgili görüntüleri yayınlamamaya söz veriyoruz. Ama istifa etmemeleri durumunda, herbiri ile ilgili görüntüleri, sırasıyla yayınlayacağımızı kendilerine ve kamuoyuna duyururuz.


Kaynak: http://farkliulkuculukk.blog.com  (Bugün)

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.