TÜRMOB'a tarihinde Adana'dan ilk aday Ayhan Avcı oldu...

TÜRMOB'a tarihinde Adana'dan ilk aday Ayhan Avcı oldu...
 Türkiye Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odaları Birliği'nin (TÜRMOB) 20. genel kurulunda listelerde Adana'dan ilk defa Serbest Muhasebeci ve Mali...

 

Türkiye Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odaları Birliği'nin (TÜRMOB) 20. genel kurulunda listelerde Adana'dan ilk defa Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavir (SMMM) Ayhan Avcı yer alacak.

Kuruluşundan beri tek liste yarışı halinde devam eden 80 bin üyeli ve bin 600 delegeli TÜRMOB seçimlerinde ilk kez birden fazla grup da seçimlerde yer alacak. 23-24 Ekim tarihlerinde Ankara Sheroton Otel'de yapılacak TÜRMOB genel kurulunda aday olacak Ayhan Avcı, önceki yıllarda Türkiye Gelir İdaresi Başkanlığı yapmış Osman Arıoğlu'nun Değişim Grubu listesinde disiplin kurulu adayı olarak seçimlere katılacağını açıkladı. Adana'nın şehir dışında temsili açısından önemli bir başarı olduğunu vurgulayan Avcı, "Bu seçimlerden sonra 17 kişi seçilecek. Kentimiz mali müşavirlik sınavının yapıldığı kentler arasında bile yer almıyor. Yılda 6 sınavın yapıldığı mali müşavirlik bitirme ve staja başlama sınavının Adana'ya da almak istiyoruz. Bu sınava yaklaşık 15 bin kişi katılıyor. Türkiye'de sadece 3 merkezde yapılıyor. 3 gün bu kentlerde kalan adayların şehirlere katkısı ise yaklaşık 7 milyon lira. Seçilmemiz halinde bu sınavında 4. merkezi olarak da Adana'yı aldırmak için gayret göstereceğiz." ifadesini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.