Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 171. yıl dönümü

Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 171. yıl dönümü
 Osmaniye Emniyet Müdürü Nurettin Gökduman, huzurevi sakinlerini ziyaret ettiOSMANİYE (AA) - Osmaniye Emniyet Müdürü Nurettin Gökduman, polis haftası...

 

Osmaniye Emniyet Müdürü Nurettin Gökduman, huzurevi sakinlerini ziyaret etti

OSMANİYE (AA) - Osmaniye Emniyet Müdürü Nurettin Gökduman, polis haftası etkinlikleri kapsamında, huzurevi sakinlerini ziyaret etti.

Gökduman, ziyarette huzurevi idarecileri tarafından Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluşunun 171. yıl dönümü için hazırlanan pastayı keserek yaşlılara ikram etti.

Gökduman, burada yaptığı açıklamada, huzurevi sakinlerinin hayır duasını almak için geldiklerini belirterek, “Sizin yetiştirdiğiniz insanlar olarak memleketimize, insanlarımıza hizmet ediyoruz. Hem teşekkürlerimizi iletmek hem de devletin bir kolluk kuvveti olarak büyüklerimizin yanında olduğumuzu göstermek ve onların taleplerini dinlemek üzere huzurevine geldik. Bu mutlu günümüzde bizleri yalnız bırakmadığınız için teşekkür ediyoruz. Emniyet güçlerimiz, terörle mücadeleyi başarıyla sürdürüyor. Sizlerin hayır duaları gücümüze güç katıyor. Allah hepinizden razı olsun.” şeklinde konuştu.

 

Huzurevi Müdürü Sabit Demir, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek polis teşkilatının kuruluşunun 171. yılını kutladı.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.