Tufanbeyli Kaymakamı Başoğlu İle Belediye Başkanı Ergü Başarılı Atletleri Altın İle Ödüllendirdi

Tufanbeyli Kaymakamı Başoğlu İle Belediye Başkanı Ergü Başarılı Atletleri Altın İle Ödüllendirdi
 Adana’nın Tufanbeyli İlçesi Kaymakamı Adem Başoğlu, gençlerin eğitimin yanı sıra sosyal, kültürel ve sportif etkinliklerle kendilerini geliştirmesi...

 

Adana’nın Tufanbeyli İlçesi Kaymakamı Adem Başoğlu, gençlerin eğitimin yanı sıra sosyal, kültürel ve sportif etkinliklerle kendilerini geliştirmesi gerektiğini söyledi.

 

Kaymakam Başoğlu, geçtiğimiz haftalarda Adana’da Yüreğir Yaşar Kemal Yürüyüş Parkuru’nda gerçekleştirilen “Okullararası Kros İl Birinciliği”nde güçlü rakiplerine rağmen bin 500 metrede kürsüye çıkan Pekmezli Ortaokulu’dan Rabia Ersöz ile Tufanbeyli Ortaokulu’ndan Yavuzhan Karadoğaner’i makamında kabul ederek, başarılarından dolayı kutladı.

Sadece okulda alınan eğitimin gençler için yeterli olmayacağını ifade eden Kaymakam Başoğlu, ziyaret sırasında şunları kaydetti:

“Öncelikle Adana’da merkez ve tüm ilçelerin katılımıyla gerçekleştirilen kros yarışmalarında olanakları daha iyi olan güçlü okulların sporcularına rağmen dereceye girerek ilçemizin adanı duyuran Rabia Ersöz ve Yavuzhan Karadoğaner ile okul yöneticileri ve ailelerini kutluyorum. Gelecekte ülke yönetiminde görmeyi arzuladığımız gençlerin her alanda kendilerini geliştirmelerini arzuluyoruz. Elbette okulda alacakları temel bilgiler çok önemli. Bunun yanı sıra sosyal, kültürel ve sportif anlamda da kendilerini geliştirmelerini gerekir. Aksi halde Mustafa Kemal Atatürk’ün hedeflediği  muasır medeniyetler seviyesini yakalayamayız. Adana’da madalya kazanan öğrencilerin Türkiye finallerinde de başarılı olacaklarına inanıyorum.”

-BELEDİYE BAŞKANI ERGÜ: “BAŞARIYI DESTEKLEYECEĞİZ”-

Belediye Başkanı Remzi Ergü, başarılı sporcu ve kulüpleri destekleyeceklerini belirterek başarılı atletler ve emeği geçen Beden Eğitimi Öğretmenleri ve antrenörlerini kutladı.

Konuşmalardan sonra Kaymakam Başoğlu ile Belediye Başkanı Ergü, başarılı sporculara Cumhuriyet altını ve plaket verdiler.

Ziyaret sırasında, İlçe Jandarma Bölük Komutanı  Üsteğmen Yasin Mertcan, Gençlik Hizmetleri Spor İlçe Müdürü Mürsel Erçil, İlçe Milli Eğitim Müdürü Erdal Gürçınar, , Pekmezli Ortaokul Müdürü Fatih Karakılçık, Tufanbeyli Ortaokulu Müdür Yardımcısı İsmail Ergin de hazır bulundular.

adanapost.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.