“TEV Bursiyerleri İş Dünyasının Kapısını Aralıyor”

“TEV Bursiyerleri İş Dünyasının Kapısını Aralıyor”
 Kurulduğu günden bu yana çağdaş Türkiye idealini gerçekleştirmek için gerekli ortamın yaratılmasına katkıda bulunan Türk Eğitim Vakfı (TEV),...

 

Kurulduğu günden bu yana çağdaş Türkiye idealini gerçekleştirmek için gerekli ortamın yaratılmasına katkıda bulunan Türk Eğitim Vakfı (TEV), iş dünyası ve bursiyerleri, 5 Mart 2016’da AOSB’de bir araya getiriyor.

 

TEV bursiyerlerinin ve burs veren gönüllülerin tanışması, kaynaşması ve yeni burs gönüllülerine ulaşılması ile TEV ailesinin büyümesi amacıyla gerçekleştirilecek olan “TEV Burisyerleri İş Dünyasının Kapısını Aralıyor” temalı workshop etkinliği Adana Vali Yardımcısı Azmi Yeşil, Adana Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Sütçü, TEV Adana Şubesi ve TEV Adana Şube Gönüllülerinin ortaklığında gerçekleşecek. Daha önce de iş dünyasıyla ortak çalışmalar yapılarak iki kez gerçekleştirilen ve 5 Mart Cumartesi günü Adana Organize Sanayi Bölgesi’nde üçüncüsü gerçekleşecek olan “TEV Bursiyerleri İş Dünyasının Kapısını Aralıyor” başlıklı workshop etkinliğiyle TEV Adana Şubesi, 2016 yılında eğitime verdiği katkılara aralıksız devam edecek.

adanapost.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.