tansiyon ve diyabet...

tansiyon ve diyabet...
 Hayal park ta kurulan çadırda yapılacak toplantıya  tüm Adanalılar davet edildiNOVARTİS İLAÇ FİRMASI TANSİYON VE DİYABETİ ANLATACAKİsviçre ...

 

Hayal park ta kurulan çadırda yapılacak toplantıya  tüm Adanalılar davet edildi
NOVARTİS İLAÇ FİRMASI TANSİYON VE DİYABETİ ANLATACAK

İsviçre  ilaç firması Novartis, üllke genelinde  sürdürdüğü ve halk sağlığına yönelik mobil toplantı çalışmalarının 9. Ayağını Adana?da gerçekleştirecek. Çukurova Belediyesinin ve Türk kadınlar Birliğinin desteğiyle gerçekleştirilecek toplantı yarın (14 ekim 2010) saat 10.00?da Hayal Park?ta kurulacak çadırda başlayacak.


Daha çok tansiyon ve diyabet  hastalığının ele alınacağı toplantı, vatandaşlara, eczacılara ve hekimlere olmak üzere üç aşamalı yapılacak.Sabah saat 10 ile 12 arasında yapılacak mobil toplantı merkezine vatandaşlar katılacak. Saat 14.00 ile 17.00 arasında yapılacak toplantı da eczacılar ve hekimlere yönelik olacak.  Toplantı iki gün sürecek.


Novartis Adana Şubesi Satış Tanıtım Uzmanı Latıf Yılmaz Kesen, mobil toplantılarındaki amacın, halkı hastalıklar konusunda bilinçlendirip, önlem ve tedavi yöntemlerine yönelik bilgi vermek olduğunu söyledi. Daha önce de ürettikleri sosyal sorumluluk projelerini halkla paylaştıklarını ve büyük ilgi gördüklerini  belirten Novartis satış uzmanı Kesen, ?Mobil Toplantı Merkezi adıyla başlattığımız bu hizmeti ülkemizin 15 ilinde hayata geçiriyoruz. Adana bizim 9. ayağımızı oluşturuyor.Diğer illerde olduğu gibi  Adana?da da toplantımızın büyük ilgi göreceğini ümit ediyor ve tüm Adana?lıları toplantımıza davet ediyorum? dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.