'Silah profesörü' yakalandı...

'Silah profesörü' yakalandı...
''Silah profesörü'' olarak adlandırılan zanlı, cezaevinden çıktıktan sonra aynı suçtan tekrar yakalandı.Adana'da kuru sıkı tabancaların namlusunu değiştirerek...

''Silah profesörü'' olarak adlandırılan zanlı, cezaevinden çıktıktan sonra aynı suçtan tekrar yakalandı.

Adana'da kuru sıkı tabancaların namlusunu değiştirerek mermi atar hale getirdiği için çevresinde ''silah profesörü'' olarak adlandırılan zanlı, cezaevinden çıktıktan sonra aynı suçtan tekrar yakalandı.

Alınan bilgiye göre, çevresinde ''silah profesörü'' olarak adlandırılan ''Kirli Ahmet'' lakaplı Ahmet Ç'nin (60), evinin bir odasını silah imalathanesine çevirdiğini belirleyen Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, çalışma başlattı.

Ekipler, kuru sıkı tabancaların namlusunu ve mekanik parçalarını değiştirerek sattığı gerekçesiyle daha önce 2 kez tutuklanıp, cezaevine konulan Ahmet Ç'nin Yenibey Mahallesi'ndeki evine operasyon düzenledi.

Zanlı Ahmet Ç'nin ifadesi doğrultusunda da Ekrem S, Cengiz S. ve Mehmet S'nin Sarıhamzalı Mahallesindeki evlerine baskın yapıldı.

Yapılan aramalarda 1 adet kuru sıkıdan dönüştürülen tabanca, 1 adet av tüfeği, 13 adet şarjör, 112 mermi, 37 adet av tüfeği fişeği, 3'ü açılmış 5 adet kurusıkı tabanca namlusu, çeşitli silah malzemeleri ele geçirildi.

Zanlıların 100 liraya aldıkları kuru sıkı tabancaları değiştirdikten sonra bin liraya sattıkları öğrenildi.

Ahmet Ç'nin aynı suçtan girdiği cezaevinden bir süre önce çıktığı bildirildi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.