Seyhan Belediyeli voleybolcular başarıdan başarıya koşuyor

Seyhan Belediyeli voleybolcular başarıdan başarıya koşuyor
 Süper voleybolcular Seyhan Belediyespor voleybol takımları başarıdan başarıya koşarak adeta kupalara ambargon koydu. Son olarak, Seyhan Belediyespor...

 

Süper voleybolcular

 

Seyhan Belediyespor voleybol takımları başarıdan başarıya koşarak adeta kupalara ambargon koydu. Son olarak, Seyhan Belediyespor genç erkek voleybol takımı set vermeden şampiyon oldu.

 

ADANA – Seyhan Belediyespor voleybol takımları kazandıkları başarılarla Adana voleybolunun yüz akı oldu. Seyhan Belediyespor voleybol takımları her kategoride başarıdan başarıya koşuyor.

Voleybola yaptığını yatırımlarla dikkati çeken Seyhan Belediyespor, yatırımlarının karşılığını kısa sürede almaya başladı. Son olarak, Seyhan Belediyespor Genç erkekler Voleybol Takımı bir rekora imza attı. Maıvi- Beyazlı gençler sezonun hiç set vermeden şampiyon olarak kapattı.

Takım Antrenörü Göksel Özbek, Genç Erkek Takımının başarısıyla Seyhan Belediyespor voleybol takımlarının başarılarını perçinlediğini belirtti. Özbek, 2Takım olarak müsabakalar boyunca güzel maçlar çıkararak voleybolseverleri mutlu ettik. Genç sporcularımla bundan sonra da aynı ciddiyetle çalışarak yepyeni başarılara imza atacağız. Seyhan Belediyespor olarak geleceğin voleybol yıldızlarını yetiştirerek Türk sporuna armağan edeceğiz” dedi.

Seyhan Belediyespor Genç Erkek Voleybol takımı dışında yıldız kızlar ve genç kızlarda da antrenör Göksel Özbek yönetiminde büyük başarılara imza atmıştı.

adanapost.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.